Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number5
Pages (from-to)2-6
Number of pages5
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Oct 2018

Cite this

@article{1a760a6d91104ef6b4a94a8c865b88ba,
title = "Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger",
abstract = "Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redeg{\o}r for, hvorfor disse omkostninger ogs{\aa} er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desv{\ae}rre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger p{\aa} en konsistent og d{\ae}kkende m{\aa}de, hvorfor der i den grad er behov for at f{\aa} klare retningslinjer herfor. S{\aa} l{\ae}nge disse retningslinjer mangler, kan man desv{\ae}rre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2018",
month = "10",
language = "Dansk",
pages = "2--6",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "5",

}

Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger. / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 5, 10.2018, p. 2-6.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Investeringsforeningernes indirekte handelsomkostninger

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2018/10

Y1 - 2018/10

N2 - Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.

AB - Dette nummer af Finans/Invest indeholder en artikel, der grundigt forklarer, hvad indirekte handelsomkostninger indeholder, og redegør for, hvorfor disse omkostninger også er relevante for eksempelvis medlemmer af investeringsforeninger. Resultaterne i lederen indikerer desværre, at investeringsforeningerne ikke beregner de indirekte handelsomkostninger på en konsistent og dækkende måde, hvorfor der i den grad er behov for at få klare retningslinjer herfor. Så længe disse retningslinjer mangler, kan man desværre ikke bruge informationen om de indirekte handelsomkostninger til ret meget.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2

EP - 6

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 5

ER -