Integrerede informationssystemers effekt på virksomhedens performance

Jaspar Olesen, Kasper Pedersen, Thomas Plenborg, Carsten Rohde

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Denne artikel, der bygger på en empirisk undersøgelse i små og mellemstore virksomheder (SMV), undersøger, hvordan informationssystemet influerer på virksomhedernes performance. Undersøgelsen viser, at informationssystemets opbygning i form af graden af integration og automatisering har en signifikant effekt på performance. Endvidere dokumenterer undersøgelsen, at informationssystemets performance målt ved brugertilfredshed og operationel performance har en positiv indflydelse på finansiel performance.
Original languageDanish
JournalRevision & Regnskabsvaesen
Volume82
Issue number2
Pages (from-to)32-41
ISSN0034-6918
Publication statusPublished - Feb 2013

Cite this

@article{c9fc6cf623c640ed854ea85652b47531,
title = "Integrerede informationssystemers effekt p{\aa} virksomhedens performance",
abstract = "Denne artikel, der bygger p{\aa} en empirisk unders{\o}gelse i sm{\aa} og mellemstore virksomheder (SMV), unders{\o}ger, hvordan informationssystemet influerer p{\aa} virksomhedernes performance. Unders{\o}gelsen viser, at informationssystemets opbygning i form af graden af integration og automatisering har en signifikant effekt p{\aa} performance. Endvidere dokumenterer unders{\o}gelsen, at informationssystemets performance m{\aa}lt ved brugertilfredshed og operationel performance har en positiv indflydelse p{\aa} finansiel performance.",
author = "Jaspar Olesen and Kasper Pedersen and Thomas Plenborg and Carsten Rohde",
year = "2013",
month = "2",
language = "Dansk",
volume = "82",
pages = "32--41",
journal = "Revision & Regnskabsv{\ae}sen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Karnov Group",
number = "2",

}

Integrerede informationssystemers effekt på virksomhedens performance. / Olesen, Jaspar ; Pedersen, Kasper ; Plenborg, Thomas; Rohde, Carsten.

In: Revision & Regnskabsvaesen, Vol. 82, No. 2, 02.2013, p. 32-41.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Integrerede informationssystemers effekt på virksomhedens performance

AU - Olesen, Jaspar

AU - Pedersen, Kasper

AU - Plenborg, Thomas

AU - Rohde, Carsten

PY - 2013/2

Y1 - 2013/2

N2 - Denne artikel, der bygger på en empirisk undersøgelse i små og mellemstore virksomheder (SMV), undersøger, hvordan informationssystemet influerer på virksomhedernes performance. Undersøgelsen viser, at informationssystemets opbygning i form af graden af integration og automatisering har en signifikant effekt på performance. Endvidere dokumenterer undersøgelsen, at informationssystemets performance målt ved brugertilfredshed og operationel performance har en positiv indflydelse på finansiel performance.

AB - Denne artikel, der bygger på en empirisk undersøgelse i små og mellemstore virksomheder (SMV), undersøger, hvordan informationssystemet influerer på virksomhedernes performance. Undersøgelsen viser, at informationssystemets opbygning i form af graden af integration og automatisering har en signifikant effekt på performance. Endvidere dokumenterer undersøgelsen, at informationssystemets performance målt ved brugertilfredshed og operationel performance har en positiv indflydelse på finansiel performance.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 82

SP - 32

EP - 41

JO - Revision & Regnskabsvæsen

JF - Revision & Regnskabsvæsen

SN - 0034-6918

IS - 2

ER -