Innovation i offentligt-private partnerskaber

Sofie Dam

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  Abstract

  I mit ph.d.-projekt om offentligt-private partnerskaber, innovation og kommunal affaldshåndtering på CBS har jeg undersøgt mulighederne for at skabe innovation i partnerskaber mellem kommuner/offentlige selskaber og private virksomheder inden for affaldshåndtering. Affaldshåndtering er en offentlig service, der i høj grad er under pres for at udvikle nye løsninger, hvor vi behandler affald som ressourcer, frem for noget der bare skal smides langt ud af syne.
  Original languageDanish
  Publication date9 Jan 2014
  Publication statusPublished - 9 Jan 2014

  Cite this

  @misc{79a1064839964b75a4cd631c293c1661,
  title = "Innovation i offentligt-private partnerskaber",
  abstract = "I mit ph.d.-projekt om offentligt-private partnerskaber, innovation og kommunal affaldsh{\aa}ndtering p{\aa} CBS har jeg unders{\o}gt mulighederne for at skabe innovation i partnerskaber mellem kommuner/offentlige selskaber og private virksomheder inden for affaldsh{\aa}ndtering. Affaldsh{\aa}ndtering er en offentlig service, der i h{\o}j grad er under pres for at udvikle nye l{\o}sninger, hvor vi behandler affald som ressourcer, frem for noget der bare skal smides langt ud af syne.",
  author = "Sofie Dam",
  year = "2014",
  month = "1",
  day = "9",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Innovation i offentligt-private partnerskaber. / Dam, Sofie.

  2014, Artikel.

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  TY - ICOMM

  T1 - Innovation i offentligt-private partnerskaber

  AU - Dam, Sofie

  PY - 2014/1/9

  Y1 - 2014/1/9

  N2 - I mit ph.d.-projekt om offentligt-private partnerskaber, innovation og kommunal affaldshåndtering på CBS har jeg undersøgt mulighederne for at skabe innovation i partnerskaber mellem kommuner/offentlige selskaber og private virksomheder inden for affaldshåndtering. Affaldshåndtering er en offentlig service, der i høj grad er under pres for at udvikle nye løsninger, hvor vi behandler affald som ressourcer, frem for noget der bare skal smides langt ud af syne.

  AB - I mit ph.d.-projekt om offentligt-private partnerskaber, innovation og kommunal affaldshåndtering på CBS har jeg undersøgt mulighederne for at skabe innovation i partnerskaber mellem kommuner/offentlige selskaber og private virksomheder inden for affaldshåndtering. Affaldshåndtering er en offentlig service, der i høj grad er under pres for at udvikle nye løsninger, hvor vi behandler affald som ressourcer, frem for noget der bare skal smides langt ud af syne.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -