Informationssamfundets globale styring - et bud på en analysestrategi

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

 

Hvordan skabes global styring - og hvordan kan sådanne aktiviteter analyseres? Denne artikel præsenterer et governmentality-perspektiv på global styring og anvender denne analyseramme til et empirisk studie af FNs arbejde med den globale styring af informationssamfundet. Analyserne undersøger konstruktionen af et styrbart objekt og en styringsmodalitet, konsekvenserne for de involverede aktører og de politiske rationaliteter, som styringen trækker på.

Original languageDanish
JournalTidsskriftet Politik
Volume10
Issue number4
Pages (from-to)86-96
ISSN1604-0058
Publication statusPublished - 2008
Externally publishedYes

Cite this

@article{bfe10ee0d8ed11de93d4000ea68e967b,
title = "Informationssamfundets globale styring - et bud p{\aa} en analysestrategi",
abstract = "  Hvordan skabes global styring - og hvordan kan s{\aa}danne aktiviteter analyseres? Denne artikel pr{\ae}senterer et governmentality-perspektiv p{\aa} global styring og anvender denne analyseramme til et empirisk studie af FNs arbejde med den globale styring af informationssamfundet. Analyserne unders{\o}ger konstruktionen af et styrbart objekt og en styringsmodalitet, konsekvenserne for de involverede akt{\o}rer og de politiske rationaliteter, som styringen tr{\ae}kker p{\aa}.",
author = "Mikkel Flyverbom",
year = "2008",
language = "Dansk",
volume = "10",
pages = "86--96",
journal = "Politik",
issn = "1604-0058",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
number = "4",

}

Informationssamfundets globale styring - et bud på en analysestrategi. / Flyverbom, Mikkel.

In: Tidsskriftet Politik, Vol. 10, No. 4, 2008, p. 86-96.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Informationssamfundets globale styring - et bud på en analysestrategi

AU - Flyverbom, Mikkel

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 -   Hvordan skabes global styring - og hvordan kan sådanne aktiviteter analyseres? Denne artikel præsenterer et governmentality-perspektiv på global styring og anvender denne analyseramme til et empirisk studie af FNs arbejde med den globale styring af informationssamfundet. Analyserne undersøger konstruktionen af et styrbart objekt og en styringsmodalitet, konsekvenserne for de involverede aktører og de politiske rationaliteter, som styringen trækker på.

AB -   Hvordan skabes global styring - og hvordan kan sådanne aktiviteter analyseres? Denne artikel præsenterer et governmentality-perspektiv på global styring og anvender denne analyseramme til et empirisk studie af FNs arbejde med den globale styring af informationssamfundet. Analyserne undersøger konstruktionen af et styrbart objekt og en styringsmodalitet, konsekvenserne for de involverede aktører og de politiske rationaliteter, som styringen trækker på.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 10

SP - 86

EP - 96

JO - Politik

JF - Politik

SN - 1604-0058

IS - 4

ER -