Hvor trykker emeritus-skoen?

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.
Original languageDanish
Publication date15 May 2015
Publication statusPublished - 15 May 2015

Cite this

@misc{3719d4dd5f004aa7b975c7c13bc8f4be,
title = "Hvor trykker emeritus-skoen?",
abstract = "Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og f{\ae}rden. Men vidste du, at CBS ogs{\aa} er begyndt at regulere livet og adf{\ae}rden for folk, som ikke er ansat p{\aa} CBS? S{\aa} l{\o}ber man da ikke t{\o}r for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.",
author = "Kristian Kreiner",
year = "2015",
month = "5",
day = "15",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Hvor trykker emeritus-skoen? / Kreiner, Kristian.

2015, Blog.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Hvor trykker emeritus-skoen?

AU - Kreiner, Kristian

PY - 2015/5/15

Y1 - 2015/5/15

N2 - Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.

AB - Kommentar. CBS regulerer med mere eller mindre god ret de ansattes liv og færden. Men vidste du, at CBS også er begyndt at regulere livet og adfærden for folk, som ikke er ansat på CBS? Så løber man da ikke tør for opgaver, selvom man skiller sig af med medarbejderne.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -