Hvidvaskreguleringens blinde vinkel

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Den sidste tids fokus på hvidvaskregulering af den finansielle sektor har skabt megen debat i forhold til finanssektorens ansvar i forbindelse med hvidvask samt effektiviteten af reguleringen, specielt i forhold til implementeringen af det 4. Hvidvaskdirektiv. Problemet med det store fokus på finanssektoren i forbindelse med både det 4. og 5. Hvidvaskdirektiv er, at når alle kigger til højre, er venstre side i blind vinkel. Og hvem er det, der står i den blinde vinkel? For at løse gåden må vi hoppe ned i essensen af, hvad hvidvask egentlig er.
Original languageDanish
Publication date11 Jun 2019
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherComplidia Media Group ApS
Publication statusPublished - 11 Jun 2019

Cite this

Rose, K. J. (2019, Jun 11). Hvidvaskreguleringens blinde vinkel. København: Complidia Media Group ApS.
Rose, Kalle Johannes. / Hvidvaskreguleringens blinde vinkel. 2019. København : Complidia Media Group ApS.
@misc{60e1aa761f654748b215864477ecc3ca,
title = "Hvidvaskreguleringens blinde vinkel",
abstract = "Den sidste tids fokus p{\aa} hvidvaskregulering af den finansielle sektor har skabt megen debat i forhold til finanssektorens ansvar i forbindelse med hvidvask samt effektiviteten af reguleringen, specielt i forhold til implementeringen af det 4. Hvidvaskdirektiv. Problemet med det store fokus p{\aa} finanssektoren i forbindelse med b{\aa}de det 4. og 5. Hvidvaskdirektiv er, at n{\aa}r alle kigger til h{\o}jre, er venstre side i blind vinkel. Og hvem er det, der st{\aa}r i den blinde vinkel? For at l{\o}se g{\aa}den m{\aa} vi hoppe ned i essensen af, hvad hvidvask egentlig er.",
author = "Rose, {Kalle Johannes}",
year = "2019",
month = "6",
day = "11",
language = "Dansk",
publisher = "Complidia Media Group ApS",
address = "Danmark",
type = "Other",

}

Rose, KJ 2019, Hvidvaskreguleringens blinde vinkel. Complidia Media Group ApS, København.

Hvidvaskreguleringens blinde vinkel. / Rose, Kalle Johannes.

København : Complidia Media Group ApS. 2019, Klumme.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Hvidvaskreguleringens blinde vinkel

AU - Rose, Kalle Johannes

PY - 2019/6/11

Y1 - 2019/6/11

N2 - Den sidste tids fokus på hvidvaskregulering af den finansielle sektor har skabt megen debat i forhold til finanssektorens ansvar i forbindelse med hvidvask samt effektiviteten af reguleringen, specielt i forhold til implementeringen af det 4. Hvidvaskdirektiv. Problemet med det store fokus på finanssektoren i forbindelse med både det 4. og 5. Hvidvaskdirektiv er, at når alle kigger til højre, er venstre side i blind vinkel. Og hvem er det, der står i den blinde vinkel? For at løse gåden må vi hoppe ned i essensen af, hvad hvidvask egentlig er.

AB - Den sidste tids fokus på hvidvaskregulering af den finansielle sektor har skabt megen debat i forhold til finanssektorens ansvar i forbindelse med hvidvask samt effektiviteten af reguleringen, specielt i forhold til implementeringen af det 4. Hvidvaskdirektiv. Problemet med det store fokus på finanssektoren i forbindelse med både det 4. og 5. Hvidvaskdirektiv er, at når alle kigger til højre, er venstre side i blind vinkel. Og hvem er det, der står i den blinde vinkel? For at løse gåden må vi hoppe ned i essensen af, hvad hvidvask egentlig er.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Complidia Media Group ApS

CY - København

ER -