Hvem skal betale for fremtidens drift af kulturinstitutioner?

Anker Brink Lund, Christian Edelvold Berg

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  Abstract

  Den økonomiske krise har bevirket ændrede vilkår for kulturområdet. Stat og kommuner prioriterer hårdere i de knappe ressourcer. Kulturen skal i offentlig forvaltning vurderes i forhold til andre områder som uddannelse, forskning, idræt, sundhed og socialsektoren. Kampen om skattekronerne kan på længere sigt medvirke til radikale ændringer af ledelsesforholdene inden for kultursektoren.
  Original languageDanish
  Publication date3 Apr 2014
  Publication statusPublished - 3 Apr 2014

  Cite this

  @misc{dab53f00b06246028838a90308a0737e,
  title = "Hvem skal betale for fremtidens drift af kulturinstitutioner?",
  abstract = "Den {\o}konomiske krise har bevirket {\ae}ndrede vilk{\aa}r for kulturomr{\aa}det. Stat og kommuner prioriterer h{\aa}rdere i de knappe ressourcer. Kulturen skal i offentlig forvaltning vurderes i forhold til andre omr{\aa}der som uddannelse, forskning, idr{\ae}t, sundhed og socialsektoren. Kampen om skattekronerne kan p{\aa} l{\ae}ngere sigt medvirke til radikale {\ae}ndringer af ledelsesforholdene inden for kultursektoren.",
  author = "Lund, {Anker Brink} and Berg, {Christian Edelvold}",
  year = "2014",
  month = "4",
  day = "3",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Hvem skal betale for fremtidens drift af kulturinstitutioner? / Lund, Anker Brink; Berg, Christian Edelvold.

  2014, Artikel.

  Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

  TY - ICOMM

  T1 - Hvem skal betale for fremtidens drift af kulturinstitutioner?

  AU - Lund, Anker Brink

  AU - Berg, Christian Edelvold

  PY - 2014/4/3

  Y1 - 2014/4/3

  N2 - Den økonomiske krise har bevirket ændrede vilkår for kulturområdet. Stat og kommuner prioriterer hårdere i de knappe ressourcer. Kulturen skal i offentlig forvaltning vurderes i forhold til andre områder som uddannelse, forskning, idræt, sundhed og socialsektoren. Kampen om skattekronerne kan på længere sigt medvirke til radikale ændringer af ledelsesforholdene inden for kultursektoren.

  AB - Den økonomiske krise har bevirket ændrede vilkår for kulturområdet. Stat og kommuner prioriterer hårdere i de knappe ressourcer. Kulturen skal i offentlig forvaltning vurderes i forhold til andre områder som uddannelse, forskning, idræt, sundhed og socialsektoren. Kampen om skattekronerne kan på længere sigt medvirke til radikale ændringer af ledelsesforholdene inden for kultursektoren.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -