Hvem er forandringens tabere på den digitale arbejdsplads? Hvem bestemmer i morgen?

Erik Korsvik Østergaard (Producer), Michael Andersen (Performer), Verner Worm (Performer), Tue Mantoni (Performer)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Communication

Abstract

I dette afsnit af ‘Hvem bestemmer i morgen?’ sætter vi fokus på nogle af de potentielt negative konsekvenser ved forandring.
Når de digitale dagsordener skal gennemføres, kan man så tale om vindere og tabere? Er der en risiko for, at vi står tilbage med et A- og et B-hold? Med nogen for hvem forandringen er naturlig og velkommen, og andre der har sværere ved at implementere forandringen i deres dagligdag. Eller er gevinsten så stor for samfundet, at alle får det bedre, og alle vinder?
Det siges, at al ledelse i fremtiden er forandringsledelse, og vi har pligt til at involvere alle og invitere alle vores medarbejdere og medborgere med i bussen, som det hedder i forandringsledelsessprog, men hvordan får vi alle med? Kan alle komme med? Hvad kræver det af lederne, ikke bare i organisationerne, men også på samfundsniveau? Og mest af alt hvilke muligheder skaber det for os alle sammen?
Med i studiet i dagens podcastafsnit af ‘Hvem bestemmer i morgen?’ har vi Michael Andersen, ledelsesfilosof, ekstern lektor ved Syddansk Universitet og stifter af rådgivningsvirksomheden Compassion Focused Leadership, og Verner Worm, associate professor ved Department of International Economics, Government and Business på CBS. Undervejs i udsendelsen hører du også et kort klip med bestyrelsesmedlem og konsulent Tue Mantoni.
Original languageDanish
Publication date15 Apr 2021
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputPodcasts
Size46:23
Publication statusPublished - 15 Apr 2021

Cite this