Hvad er nu det for én?

En undersøgelse af, hvordan handicappede på arbejdsmarkedet ser sig selv og ses af deres ledere og kolleger

Nanna Mik-Meyer, Rasmus Kolding, Charlotte Bossen Nielsen

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Nærværende forskningsprojekt er finansieret af Ludvig og Sara Elsass Fond, der i efteråret 2012 inviterede mig til et møde med henblik på et eventuelt samarbejde. Spastikerforeningen havde rettet henvendelse til fonden for at indgå et samarbejde om et projekt, der skulle vise, hvilke forhold der gjorde sig gældende for mennesker med cerebral parese (fremover CP), der var ansat på det danske arbejdsmarked. De to parter var især interesseret i at få belyst, hvilke erfaringer ledere og kolleger havde i forhold til at arbejde sammen med medarbejdere med CP, da dette var et område, man vidste meget lidt om.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherHelene Elsass Center
Number of pages99
ISBN (Print)9788792155023, 8792155022
Publication statusPublished - 24 Jan 2014

Cite this

@book{5cb75c615eca48e9b6411c29de0bf126,
title = "Hvad er nu det for {\'e}n?: En unders{\o}gelse af, hvordan handicappede p{\aa} arbejdsmarkedet ser sig selv og ses af deres ledere og kolleger",
abstract = "N{\ae}rv{\ae}rende forskningsprojekt er finansieret af Ludvig og Sara Elsass Fond, der i efter{\aa}ret 2012 inviterede mig til et m{\o}de med henblik p{\aa} et eventuelt samarbejde. Spastikerforeningen havde rettet henvendelse til fonden for at indg{\aa} et samarbejde om et projekt, der skulle vise, hvilke forhold der gjorde sig g{\ae}ldende for mennesker med cerebral parese (fremover CP), der var ansat p{\aa} det danske arbejdsmarked. De to parter var is{\ae}r interesseret i at f{\aa} belyst, hvilke erfaringer ledere og kolleger havde i forhold til at arbejde sammen med medarbejdere med CP, da dette var et omr{\aa}de, man vidste meget lidt om.",
author = "Nanna Mik-Meyer and Rasmus Kolding and {Bossen Nielsen}, Charlotte",
year = "2014",
month = "1",
day = "24",
language = "Dansk",
isbn = "9788792155023",
publisher = "Helene Elsass Center",
address = "Danmark",

}

Hvad er nu det for én? En undersøgelse af, hvordan handicappede på arbejdsmarkedet ser sig selv og ses af deres ledere og kolleger. / Mik-Meyer, Nanna; Kolding, Rasmus; Bossen Nielsen, Charlotte .

København : Helene Elsass Center, 2014. 99 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Hvad er nu det for én?

T2 - En undersøgelse af, hvordan handicappede på arbejdsmarkedet ser sig selv og ses af deres ledere og kolleger

AU - Mik-Meyer, Nanna

AU - Kolding, Rasmus

AU - Bossen Nielsen, Charlotte

PY - 2014/1/24

Y1 - 2014/1/24

N2 - Nærværende forskningsprojekt er finansieret af Ludvig og Sara Elsass Fond, der i efteråret 2012 inviterede mig til et møde med henblik på et eventuelt samarbejde. Spastikerforeningen havde rettet henvendelse til fonden for at indgå et samarbejde om et projekt, der skulle vise, hvilke forhold der gjorde sig gældende for mennesker med cerebral parese (fremover CP), der var ansat på det danske arbejdsmarked. De to parter var især interesseret i at få belyst, hvilke erfaringer ledere og kolleger havde i forhold til at arbejde sammen med medarbejdere med CP, da dette var et område, man vidste meget lidt om.

AB - Nærværende forskningsprojekt er finansieret af Ludvig og Sara Elsass Fond, der i efteråret 2012 inviterede mig til et møde med henblik på et eventuelt samarbejde. Spastikerforeningen havde rettet henvendelse til fonden for at indgå et samarbejde om et projekt, der skulle vise, hvilke forhold der gjorde sig gældende for mennesker med cerebral parese (fremover CP), der var ansat på det danske arbejdsmarked. De to parter var især interesseret i at få belyst, hvilke erfaringer ledere og kolleger havde i forhold til at arbejde sammen med medarbejdere med CP, da dette var et område, man vidste meget lidt om.

M3 - Rapport

SN - 9788792155023

SN - 8792155022

BT - Hvad er nu det for én?

PB - Helene Elsass Center

CY - København

ER -