Har du hørt om hearables? Earables er de nye wearables

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.
Original languageDanish
Publication date23 Nov 2017
Publication statusPublished - 23 Nov 2017

Cite this

@misc{b75a8c4e4aaa491e94c7409114f093cb,
title = "Har du h{\o}rt om hearables?: Earables er de nye wearables",
abstract = "P{\aa} en eller anden m{\aa}de er hovedtelefoner blevet allestedsn{\ae}rv{\ae}rende. P{\aa} cykelstien, i supermarkedet, p{\aa} arbejdspladsen, p{\aa} gader og str{\ae}der og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedh{\ae}ng. Ledningen ser vi nok ikke s{\aa} meget til fremover, men udover at v{\ae}re blevet tr{\aa}dl{\o}se, sker der en r{\ae}kke nye ting med hovedtelefonen, som m{\aa}ske inden l{\ae}nge bliver en uundv{\ae}rlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.",
author = "Mads B{\o}dker",
note = "Ogs{\aa} udgivet under titlen: F{\aa} maskinen i {\o}rerne",
year = "2017",
month = "11",
day = "23",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Har du hørt om hearables? Earables er de nye wearables. / Bødker, Mads.

2017, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Har du hørt om hearables?

T2 - Earables er de nye wearables

AU - Bødker, Mads

N1 - Også udgivet under titlen: Få maskinen i ørerne

PY - 2017/11/23

Y1 - 2017/11/23

N2 - På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.

AB - På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, på gader og stræder og selv i bilerne ser man folk med det karakteristiske, ofte hvide, ledningsvedhæng. Ledningen ser vi nok ikke så meget til fremover, men udover at være blevet trådløse, sker der en række nye ting med hovedtelefonen, som måske inden længe bliver en uundværlig ‘(w)earable’, der kan langt mere end bare spille musik.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -