Håndtering af illikviditet i APV modellen

Mads Brandt, Rune Dalgaard, Thomas Plenborg

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Denne artikel behandler illikviditetspræmien i forbindelse med værdiansættelser. Mere præcist udledes den korrektion af illikviditetspræmien, der skal foretages, for at sikre konsistens i værdiansættelsen med henholdsvis Discounted Cash Flow (DCF) og Adjusted Present Value (APV) modellen. Artiklen finder, at illikviditetspræmien på samme måde som med beta er afhængig af selskabets kapitalstruktur. Estimation af illikviditetspræmien er derfor ligesom beta en udfordrende opgave.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number5
Pages (from-to)22-25
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Brandt, M., Dalgaard, R., & Plenborg, T. (2014). Håndtering af illikviditet i APV modellen. Finans/Invest, (5), 22-25.
Brandt, Mads ; Dalgaard, Rune ; Plenborg, Thomas. / Håndtering af illikviditet i APV modellen. In: Finans/Invest. 2014 ; No. 5. pp. 22-25.
@article{00ad8a0ee4d94162ab60d39c00a33fb9,
title = "H{\aa}ndtering af illikviditet i APV modellen",
abstract = "Denne artikel behandler illikviditetspr{\ae}mien i forbindelse med v{\ae}rdians{\ae}ttelser. Mere pr{\ae}cist udledes den korrektion af illikviditetspr{\ae}mien, der skal foretages, for at sikre konsistens i v{\ae}rdians{\ae}ttelsen med henholdsvis Discounted Cash Flow (DCF) og Adjusted Present Value (APV) modellen. Artiklen finder, at illikviditetspr{\ae}mien p{\aa} samme m{\aa}de som med beta er afh{\ae}ngig af selskabets kapitalstruktur. Estimation af illikviditetspr{\ae}mien er derfor ligesom beta en udfordrende opgave.",
author = "Mads Brandt and Rune Dalgaard and Thomas Plenborg",
year = "2014",
language = "Dansk",
pages = "22--25",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "5",

}

Brandt, M, Dalgaard, R & Plenborg, T 2014, 'Håndtering af illikviditet i APV modellen', Finans/Invest, no. 5, pp. 22-25.

Håndtering af illikviditet i APV modellen. / Brandt, Mads; Dalgaard, Rune; Plenborg, Thomas.

In: Finans/Invest, No. 5, 2014, p. 22-25.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Håndtering af illikviditet i APV modellen

AU - Brandt, Mads

AU - Dalgaard, Rune

AU - Plenborg, Thomas

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Denne artikel behandler illikviditetspræmien i forbindelse med værdiansættelser. Mere præcist udledes den korrektion af illikviditetspræmien, der skal foretages, for at sikre konsistens i værdiansættelsen med henholdsvis Discounted Cash Flow (DCF) og Adjusted Present Value (APV) modellen. Artiklen finder, at illikviditetspræmien på samme måde som med beta er afhængig af selskabets kapitalstruktur. Estimation af illikviditetspræmien er derfor ligesom beta en udfordrende opgave.

AB - Denne artikel behandler illikviditetspræmien i forbindelse med værdiansættelser. Mere præcist udledes den korrektion af illikviditetspræmien, der skal foretages, for at sikre konsistens i værdiansættelsen med henholdsvis Discounted Cash Flow (DCF) og Adjusted Present Value (APV) modellen. Artiklen finder, at illikviditetspræmien på samme måde som med beta er afhængig af selskabets kapitalstruktur. Estimation af illikviditetspræmien er derfor ligesom beta en udfordrende opgave.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 22

EP - 25

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 5

ER -