Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie

Hanne Vibeke Holst, Morten Hübbe, Emma Holten, Sara Louise Muhr, Stefan Hermann, Jens Michael Howitz

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

Abstract

Ligestilling. Ligestilling skal være en prioriteret del af et kommende regeringsgrundlag. Både fordi det er vigtigt, at der kommer flere kvindelige rollemodeller på magtfulde positioner i Danmark, men også fordi det faktisk var kvinderne, der var med til at sikre et rødt flertal.
Original languageDanish
JournalPolitiken
Pages (from-to)5
ISSN0907-1814
Publication statusPublished - 17 Jun 2019

Cite this

Holst, H. V., Hübbe, M., Holten, E., Muhr, S. L., Hermann, S., & Howitz, J. M. (2019). Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie. Politiken, 5.
Holst, Hanne Vibeke ; Hübbe, Morten ; Holten, Emma ; Muhr, Sara Louise ; Hermann, Stefan ; Howitz, Jens Michael. / Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie. In: Politiken. 2019 ; pp. 5.
@article{b7658ef598b540908951b7d65065def4,
title = "Giv kvinder taletid om forsvar og {\o}konomi, og lad m{\ae}nd tale om b{\o}rn og familie",
abstract = "Ligestilling. Ligestilling skal v{\ae}re en prioriteret del af et kommende regeringsgrundlag. B{\aa}de fordi det er vigtigt, at der kommer flere kvindelige rollemodeller p{\aa} magtfulde positioner i Danmark, men ogs{\aa} fordi det faktisk var kvinderne, der var med til at sikre et r{\o}dt flertal.",
author = "Holst, {Hanne Vibeke} and Morten H{\"u}bbe and Emma Holten and Muhr, {Sara Louise} and Stefan Hermann and Howitz, {Jens Michael}",
year = "2019",
month = "6",
day = "17",
language = "Dansk",
pages = "5",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Holst, HV, Hübbe, M, Holten, E, Muhr, SL, Hermann, S & Howitz, JM 2019, 'Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie', Politiken, pp. 5.

Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie. / Holst, Hanne Vibeke; Hübbe, Morten; Holten, Emma; Muhr, Sara Louise; Hermann, Stefan; Howitz, Jens Michael.

In: Politiken, 17.06.2019, p. 5.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

TY - INPR

T1 - Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie

AU - Holst, Hanne Vibeke

AU - Hübbe, Morten

AU - Holten, Emma

AU - Muhr, Sara Louise

AU - Hermann, Stefan

AU - Howitz, Jens Michael

PY - 2019/6/17

Y1 - 2019/6/17

N2 - Ligestilling. Ligestilling skal være en prioriteret del af et kommende regeringsgrundlag. Både fordi det er vigtigt, at der kommer flere kvindelige rollemodeller på magtfulde positioner i Danmark, men også fordi det faktisk var kvinderne, der var med til at sikre et rødt flertal.

AB - Ligestilling. Ligestilling skal være en prioriteret del af et kommende regeringsgrundlag. Både fordi det er vigtigt, at der kommer flere kvindelige rollemodeller på magtfulde positioner i Danmark, men også fordi det faktisk var kvinderne, der var med til at sikre et rødt flertal.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000289345&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 5

JO - Politiken

JF - Politiken

SN - 0907-1814

ER -

Holst HV, Hübbe M, Holten E, Muhr SL, Hermann S, Howitz JM. Giv kvinder taletid om forsvar og økonomi, og lad mænd tale om børn og familie. Politiken. 2019 Jun 17;5.