Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt: Praksisguide

Thomas Ritter, Henrik Andersen

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  237 Downloads (Pure)

  Abstract

  Denne praksisguide er udviklet som et led i forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business: Kommercialisering af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller”.
  Formålet med projektet er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begrænser realisering af datadrevne vækstmuligheder. Blandt de største barrierer er manglende indsigt i kundebehov og manglende struktur af al den kundeinformation, som virksomheden allerede har. For at overvinde disse barrierer har vi udviklet et nyt værktøj – DataKunde-værktøj – der præsenteres i denne guide. Forskningsprojektet er støttet af Industriens Fond.
  Guiden har til formål at give dig anvisninger på, hvordan du på struktureret vis kan arbejde med at udbygge kundeindsigten i din virksomhed i en tid, hvor kundeuniverset grundet den omsiggribende digitalisering er under konstant forandring. Guiden har herved også til formål at give dig mulighed for at evaluere dybden af jeres nuværende kundeindsigt og dennes relevans i forhold til det digitale kundeunivers.
  Endelig er formålet med guiden, at den kan tjene som et værktøj til strategiseminarer og til workshops om den kommercielle udvikling af virksomheden. Vi håber, at guiden inspirerer og hjælper jer på jeres rejse mod datadreven vækst ved yderligere at målrette jeres indsatsog styrke jeres virksomheds top- og bundlinjevækst.
  Original languageDanish
  Place of PublicationFrederiksberg
  PublisherThe CBS Competitiveness Platform
  Number of pages23
  ISBN (Print)9788793226265
  ISBN (Electronic)9788793226272
  Publication statusPublished - 2017

  Cite this