Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt: Praksisguide

Thomas Ritter, Henrik Andersen

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  5 Downloads (Pure)

  Abstract

  Denne praksisguide er udviklet som et led i forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business: Kommercialisering af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller”.
  Formålet med projektet er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begrænser realisering af datadrevne vækstmuligheder. Blandt de største barrierer er manglende indsigt i kundebehov og manglende struktur af al den kundeinformation, som virksomheden allerede har. For at overvinde disse barrierer har vi udviklet et nyt værktøj – DataKunde-værktøj – der præsenteres i denne guide. Forskningsprojektet er støttet af Industriens Fond.
  Guiden har til formål at give dig anvisninger på, hvordan du på struktureret vis kan arbejde med at udbygge kundeindsigten i din virksomhed i en tid, hvor kundeuniverset grundet den omsiggribende digitalisering er under konstant forandring. Guiden har herved også til formål at give dig mulighed for at evaluere dybden af jeres nuværende kundeindsigt og dennes relevans i forhold til det digitale kundeunivers.
  Endelig er formålet med guiden, at den kan tjene som et værktøj til strategiseminarer og til workshops om den kommercielle udvikling af virksomheden. Vi håber, at guiden inspirerer og hjælper jer på jeres rejse mod datadreven vækst ved yderligere at målrette jeres indsatsog styrke jeres virksomheds top- og bundlinjevækst.
  Original languageDanish
  Place of PublicationFrederiksberg
  PublisherThe CBS Competitiveness Platform
  Number of pages23
  ISBN (Print)9788793226265
  ISBN (Electronic)9788793226272
  Publication statusPublished - 2017

  Bibliographical note

  CBS Library does not have access to the material

  Cite this

  Ritter, T., & Andersen, H. (2017). Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt: Praksisguide. Frederiksberg: The CBS Competitiveness Platform.
  Ritter, Thomas ; Andersen, Henrik. / Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt : Praksisguide. Frederiksberg : The CBS Competitiveness Platform, 2017. 23 p.
  @book{91c104c13d1946ffb0279ca8507aac48,
  title = "Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kr{\ae}ver ny kundeindsigt: Praksisguide",
  abstract = "Denne praksisguide er udviklet som et led i forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business: Kommercialisering af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller”.Form{\aa}let med projektet er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begr{\ae}nser realisering af datadrevne v{\ae}kstmuligheder. Blandt de st{\o}rste barrierer er manglende indsigt i kundebehov og manglende struktur af al den kundeinformation, som virksomheden allerede har. For at overvinde disse barrierer har vi udviklet et nyt v{\ae}rkt{\o}j – DataKunde-v{\ae}rkt{\o}j – der pr{\ae}senteres i denne guide. Forskningsprojektet er st{\o}ttet af Industriens Fond.Guiden har til form{\aa}l at give dig anvisninger p{\aa}, hvordan du p{\aa} struktureret vis kan arbejde med at udbygge kundeindsigten i din virksomhed i en tid, hvor kundeuniverset grundet den omsiggribende digitalisering er under konstant forandring. Guiden har herved ogs{\aa} til form{\aa}l at give dig mulighed for at evaluere dybden af jeres nuv{\ae}rende kundeindsigt og dennes relevans i forhold til det digitale kundeunivers.Endelig er form{\aa}let med guiden, at den kan tjene som et v{\ae}rkt{\o}j til strategiseminarer og til workshops om den kommercielle udvikling af virksomheden. Vi h{\aa}ber, at guiden inspirerer og hj{\ae}lper jer p{\aa} jeres rejse mod datadreven v{\ae}kst ved yderligere at m{\aa}lrette jeres indsatsog styrke jeres virksomheds top- og bundlinjev{\ae}kst.",
  author = "Thomas Ritter and Henrik Andersen",
  note = "CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet",
  year = "2017",
  language = "Dansk",
  isbn = "9788793226265",
  publisher = "The CBS Competitiveness Platform",
  address = "Danmark",

  }

  Ritter, T & Andersen, H 2017, Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt: Praksisguide. The CBS Competitiveness Platform, Frederiksberg.

  Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt : Praksisguide. / Ritter, Thomas; Andersen, Henrik.

  Frederiksberg : The CBS Competitiveness Platform, 2017. 23 p.

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  TY - RPRT

  T1 - Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt

  T2 - Praksisguide

  AU - Ritter, Thomas

  AU - Andersen, Henrik

  N1 - CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Denne praksisguide er udviklet som et led i forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business: Kommercialisering af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller”.Formålet med projektet er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begrænser realisering af datadrevne vækstmuligheder. Blandt de største barrierer er manglende indsigt i kundebehov og manglende struktur af al den kundeinformation, som virksomheden allerede har. For at overvinde disse barrierer har vi udviklet et nyt værktøj – DataKunde-værktøj – der præsenteres i denne guide. Forskningsprojektet er støttet af Industriens Fond.Guiden har til formål at give dig anvisninger på, hvordan du på struktureret vis kan arbejde med at udbygge kundeindsigten i din virksomhed i en tid, hvor kundeuniverset grundet den omsiggribende digitalisering er under konstant forandring. Guiden har herved også til formål at give dig mulighed for at evaluere dybden af jeres nuværende kundeindsigt og dennes relevans i forhold til det digitale kundeunivers.Endelig er formålet med guiden, at den kan tjene som et værktøj til strategiseminarer og til workshops om den kommercielle udvikling af virksomheden. Vi håber, at guiden inspirerer og hjælper jer på jeres rejse mod datadreven vækst ved yderligere at målrette jeres indsatsog styrke jeres virksomheds top- og bundlinjevækst.

  AB - Denne praksisguide er udviklet som et led i forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business: Kommercialisering af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller”.Formålet med projektet er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begrænser realisering af datadrevne vækstmuligheder. Blandt de største barrierer er manglende indsigt i kundebehov og manglende struktur af al den kundeinformation, som virksomheden allerede har. For at overvinde disse barrierer har vi udviklet et nyt værktøj – DataKunde-værktøj – der præsenteres i denne guide. Forskningsprojektet er støttet af Industriens Fond.Guiden har til formål at give dig anvisninger på, hvordan du på struktureret vis kan arbejde med at udbygge kundeindsigten i din virksomhed i en tid, hvor kundeuniverset grundet den omsiggribende digitalisering er under konstant forandring. Guiden har herved også til formål at give dig mulighed for at evaluere dybden af jeres nuværende kundeindsigt og dennes relevans i forhold til det digitale kundeunivers.Endelig er formålet med guiden, at den kan tjene som et værktøj til strategiseminarer og til workshops om den kommercielle udvikling af virksomheden. Vi håber, at guiden inspirerer og hjælper jer på jeres rejse mod datadreven vækst ved yderligere at målrette jeres indsatsog styrke jeres virksomheds top- og bundlinjevækst.

  M3 - Rapport

  SN - 9788793226265

  BT - Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt

  PB - The CBS Competitiveness Platform

  CY - Frederiksberg

  ER -

  Ritter T, Andersen H. Fra kundedata til datakunde - Digitalisering kræver ny kundeindsigt: Praksisguide. Frederiksberg: The CBS Competitiveness Platform, 2017. 23 p.