Fra flygtningestrøm til forretningsmulighed

Christian Bason

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Hvis man accepterer præmissen om, at Danmark skal hjælpe flygtninge i nærområderne, tegner der sig konturerne af et enormt potentiale for danske virksomheder. Hvis der nogensinde har været et tidspunkt, hvor vores nation kan bidrage ved at skabe bæredygtige løsninger på komplekse og ondartede samfundsudfordringer, så er det nu.
Original languageDanish
Publication date31 Aug 2015
Publication statusPublished - 31 Aug 2015

Cite this

@misc{40fb87fd80b642d6a04c72da1814de59,
title = "Fra flygtningestr{\o}m til forretningsmulighed",
abstract = "Hvis man accepterer pr{\ae}missen om, at Danmark skal hj{\ae}lpe flygtninge i n{\ae}romr{\aa}derne, tegner der sig konturerne af et enormt potentiale for danske virksomheder. Hvis der nogensinde har v{\ae}ret et tidspunkt, hvor vores nation kan bidrage ved at skabe b{\ae}redygtige l{\o}sninger p{\aa} komplekse og ondartede samfundsudfordringer, s{\aa} er det nu.",
author = "Christian Bason",
year = "2015",
month = "8",
day = "31",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Fra flygtningestrøm til forretningsmulighed. / Bason, Christian .

2015, Blog.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Fra flygtningestrøm til forretningsmulighed

AU - Bason, Christian

PY - 2015/8/31

Y1 - 2015/8/31

N2 - Hvis man accepterer præmissen om, at Danmark skal hjælpe flygtninge i nærområderne, tegner der sig konturerne af et enormt potentiale for danske virksomheder. Hvis der nogensinde har været et tidspunkt, hvor vores nation kan bidrage ved at skabe bæredygtige løsninger på komplekse og ondartede samfundsudfordringer, så er det nu.

AB - Hvis man accepterer præmissen om, at Danmark skal hjælpe flygtninge i nærområderne, tegner der sig konturerne af et enormt potentiale for danske virksomheder. Hvis der nogensinde har været et tidspunkt, hvor vores nation kan bidrage ved at skabe bæredygtige løsninger på komplekse og ondartede samfundsudfordringer, så er det nu.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -