Formidlingsprovision ved inversteringsbeviser: Omfang, incitamenter og forbedringsforslag

Ken L. Bechmann, Peter Wendt

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Investeringsforeningernes betaling af formidlingsprovision er blevet kritiseret, men egentlig viden om denne årlige betaling til pengeinstitutterne har været meget begrænset. Dette er nok en af forklaringerne på, at Penge- og Pensionspanelet i 2011 iværksatte en undersøgelse af formidlingsprovisionen – en undersøgelse der resulterede i en rapport offentliggjort 21. marts 2012. I denne artikel vil vi opsummere nogle af de mest interessante resultater fra rapporten.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number3
Pages (from-to)12-19
Number of pages8
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - 2012

Bibliographical note

The Article is Available in Printed Form in CBS Library.

Cite this

@article{fb5d5f8980a34928becd31bea06b7ae7,
title = "Formidlingsprovision ved inversteringsbeviser: Omfang, incitamenter og forbedringsforslag",
abstract = "Investeringsforeningernes betaling af formidlingsprovision er blevet kritiseret, men egentlig viden om denne {\aa}rlige betaling til pengeinstitutterne har v{\ae}ret meget begr{\ae}nset. Dette er nok en af forklaringerne p{\aa}, at Penge- og Pensionspanelet i 2011 iv{\ae}rksatte en unders{\o}gelse af formidlingsprovisionen – en unders{\o}gelse der resulterede i en rapport offentliggjort 21. marts 2012. I denne artikel vil vi opsummere nogle af de mest interessante resultater fra rapporten.",
author = "Bechmann, {Ken L.} and Peter Wendt",
note = "The Article is Available in Printed Form in CBS Library.",
year = "2012",
language = "Dansk",
pages = "12--19",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "3",

}

Formidlingsprovision ved inversteringsbeviser : Omfang, incitamenter og forbedringsforslag. / Bechmann, Ken L.; Wendt, Peter.

In: Finans/Invest, No. 3, 2012, p. 12-19.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Formidlingsprovision ved inversteringsbeviser

T2 - Omfang, incitamenter og forbedringsforslag

AU - Bechmann, Ken L.

AU - Wendt, Peter

N1 - The Article is Available in Printed Form in CBS Library.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Investeringsforeningernes betaling af formidlingsprovision er blevet kritiseret, men egentlig viden om denne årlige betaling til pengeinstitutterne har været meget begrænset. Dette er nok en af forklaringerne på, at Penge- og Pensionspanelet i 2011 iværksatte en undersøgelse af formidlingsprovisionen – en undersøgelse der resulterede i en rapport offentliggjort 21. marts 2012. I denne artikel vil vi opsummere nogle af de mest interessante resultater fra rapporten.

AB - Investeringsforeningernes betaling af formidlingsprovision er blevet kritiseret, men egentlig viden om denne årlige betaling til pengeinstitutterne har været meget begrænset. Dette er nok en af forklaringerne på, at Penge- og Pensionspanelet i 2011 iværksatte en undersøgelse af formidlingsprovisionen – en undersøgelse der resulterede i en rapport offentliggjort 21. marts 2012. I denne artikel vil vi opsummere nogle af de mest interessante resultater fra rapporten.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 12

EP - 19

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 3

ER -