Facebook liker nu VR

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Facebooks ’Virtual Reality’ Spaces tegner en vision for fremtidens digitale kommunikation og samarbejde, men Facebooks fremtidsplaner varsler måske samtidig døden for smartphonen og andre skærm-baserede teknologier. Og hvorfor have en lille skærm i bukselommen, når man kan have en IMAX-biograf i brillerne?
Original languageDanish
Publication date2017
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@misc{96f00b644fee427abdb674046708730c,
title = "Facebook liker nu VR",
abstract = "Facebooks ’Virtual Reality’ Spaces tegner en vision for fremtidens digitale kommunikation og samarbejde, men Facebooks fremtidsplaner varsler m{\aa}ske samtidig d{\o}den for smartphonen og andre sk{\ae}rm-baserede teknologier. Og hvorfor have en lille sk{\ae}rm i bukselommen, n{\aa}r man kan have en IMAX-biograf i brillerne?",
author = "Mads B{\o}dker",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Facebook liker nu VR. / Bødker, Mads.

2017, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Facebook liker nu VR

AU - Bødker, Mads

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Facebooks ’Virtual Reality’ Spaces tegner en vision for fremtidens digitale kommunikation og samarbejde, men Facebooks fremtidsplaner varsler måske samtidig døden for smartphonen og andre skærm-baserede teknologier. Og hvorfor have en lille skærm i bukselommen, når man kan have en IMAX-biograf i brillerne?

AB - Facebooks ’Virtual Reality’ Spaces tegner en vision for fremtidens digitale kommunikation og samarbejde, men Facebooks fremtidsplaner varsler måske samtidig døden for smartphonen og andre skærm-baserede teknologier. Og hvorfor have en lille skærm i bukselommen, når man kan have en IMAX-biograf i brillerne?

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -