EU vil hverken være en stat eller et imperium

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Tema: Europa og den demokratiske samfundsorden. EU har paradoksalt nok styrket nationalstaterne, samtidig med at vælgerne frygter, at deres nationale suverænitet er ved at forsvinde i Bruxelles. Boguddrag af Uffe Østergaards “Hvorhen Europa?” (Kapitel 1: EU – en stat der ikke vil være en stat og et imperium der ikke vil være et imperium).
Original languageDanish
JournalMagasinet Europa
ISSN1902-8938
Publication statusPublished - 19 Sep 2018

Cite this

@article{8c4ba6c35b994463b4b93689e0554311,
title = "EU vil hverken v{\ae}re en stat eller et imperium",
abstract = "Tema: Europa og den demokratiske samfundsorden. EU har paradoksalt nok styrket nationalstaterne, samtidig med at v{\ae}lgerne frygter, at deres nationale suver{\ae}nitet er ved at forsvinde i Bruxelles. Boguddrag af Uffe {\O}stergaards “Hvorhen Europa?” (Kapitel 1: EU – en stat der ikke vil v{\ae}re en stat og et imperium der ikke vil v{\ae}re et imperium).",
author = "Uffe {\O}stergaard",
year = "2018",
month = "9",
day = "19",
language = "Dansk",
journal = "Magasinet Europa",
issn = "1902-8938",

}

EU vil hverken være en stat eller et imperium. / Østergaard, Uffe.

In: Magasinet Europa, 19.09.2018.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - EU vil hverken være en stat eller et imperium

AU - Østergaard, Uffe

PY - 2018/9/19

Y1 - 2018/9/19

N2 - Tema: Europa og den demokratiske samfundsorden. EU har paradoksalt nok styrket nationalstaterne, samtidig med at vælgerne frygter, at deres nationale suverænitet er ved at forsvinde i Bruxelles. Boguddrag af Uffe Østergaards “Hvorhen Europa?” (Kapitel 1: EU – en stat der ikke vil være en stat og et imperium der ikke vil være et imperium).

AB - Tema: Europa og den demokratiske samfundsorden. EU har paradoksalt nok styrket nationalstaterne, samtidig med at vælgerne frygter, at deres nationale suverænitet er ved at forsvinde i Bruxelles. Boguddrag af Uffe Østergaards “Hvorhen Europa?” (Kapitel 1: EU – en stat der ikke vil være en stat og et imperium der ikke vil være et imperium).

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Magasinet Europa

JF - Magasinet Europa

SN - 1902-8938

ER -