Erfaringerne fra OW Bunkers bestyrelsessammensætning

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

  Abstract

  Det er helt forståeligt, at en sag om en tidligere ukendt olievirksomhed med en enorm omsætning, der føres på børsen, og som krakker efter et halvt år, trækker overskrifter. I OW Bunkers tilfælde, ville det således have været relevant, hvis et bestyrelsesmedlem havde haft en specifik CFO-baggrund. Især i lyset af at virksomhedens CFO inden børsnoteringen var gået ned med stress, hvilket omverdenen dog ikke fik kendskab til.
  Original languageDanish
  JournalBoersen
  Pages (from-to)9
  ISSN0105-0729
  Publication statusPublished - 2 Mar 2016

  Cite this

  @article{2e18baf3072c4fa18a719ce1cbe0648a,
  title = "Erfaringerne fra OW Bunkers bestyrelsessammens{\ae}tning",
  abstract = "Det er helt forst{\aa}eligt, at en sag om en tidligere ukendt olievirksomhed med en enorm oms{\ae}tning, der f{\o}res p{\aa} b{\o}rsen, og som krakker efter et halvt {\aa}r, tr{\ae}kker overskrifter. I OW Bunkers tilf{\ae}lde, ville det s{\aa}ledes have v{\ae}ret relevant, hvis et bestyrelsesmedlem havde haft en specifik CFO-baggrund. Is{\ae}r i lyset af at virksomhedens CFO inden b{\o}rsnoteringen var g{\aa}et ned med stress, hvilket omverdenen dog ikke fik kendskab til.",
  author = "Caspar Rose",
  year = "2016",
  month = "3",
  day = "2",
  language = "Dansk",
  pages = "9",
  journal = "B{\o}rsen",
  issn = "0105-0729",
  publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

  }

  Erfaringerne fra OW Bunkers bestyrelsessammensætning. / Rose, Caspar.

  In: Boersen, 02.03.2016, p. 9.

  Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

  TY - INPR

  T1 - Erfaringerne fra OW Bunkers bestyrelsessammensætning

  AU - Rose, Caspar

  PY - 2016/3/2

  Y1 - 2016/3/2

  N2 - Det er helt forståeligt, at en sag om en tidligere ukendt olievirksomhed med en enorm omsætning, der føres på børsen, og som krakker efter et halvt år, trækker overskrifter. I OW Bunkers tilfælde, ville det således have været relevant, hvis et bestyrelsesmedlem havde haft en specifik CFO-baggrund. Især i lyset af at virksomhedens CFO inden børsnoteringen var gået ned med stress, hvilket omverdenen dog ikke fik kendskab til.

  AB - Det er helt forståeligt, at en sag om en tidligere ukendt olievirksomhed med en enorm omsætning, der føres på børsen, og som krakker efter et halvt år, trækker overskrifter. I OW Bunkers tilfælde, ville det således have været relevant, hvis et bestyrelsesmedlem havde haft en specifik CFO-baggrund. Især i lyset af at virksomhedens CFO inden børsnoteringen var gået ned med stress, hvilket omverdenen dog ikke fik kendskab til.

  UR - http://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000289330&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

  M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

  SP - 9

  JO - Børsen

  JF - Børsen

  SN - 0105-0729

  ER -