Er aktiesparekontoforslaget en god idé?

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

304 Downloads (Pure)

Abstract

Regeringens forslag om en aktiesparekonto skal gennem forenkling give danskerne øget aktiekultur til gavn og glæde for små investorer og for børsnoteringskandidater. Det er imidlertid usikkert, om tingene bliver enklere. Noget bliver enklere, men andet bliver til gengæld mere kompliceret. Det er også usikkert, om introduktion af en aktiesparekonto giver øget kapital til mindre virksomheder. Der er faktorer, der trækker i den modsatte retning. Alt i alt synes forslaget ikke tilstrækkeligt gennemarbejdet.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Volume5
Pages (from-to)5-11
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Oct 2017

Cite this

@article{23f56b6ceab14c28b46506a7bd3c2b7f,
title = "Er aktiesparekontoforslaget en god id{\'e}?",
abstract = "Regeringens forslag om en aktiesparekonto skal gennem forenkling give danskerne {\o}get aktiekultur til gavn og gl{\ae}de for sm{\aa} investorer og for b{\o}rsnoteringskandidater. Det er imidlertid usikkert, om tingene bliver enklere. Noget bliver enklere, men andet bliver til geng{\ae}ld mere kompliceret. Det er ogs{\aa} usikkert, om introduktion af en aktiesparekonto giver {\o}get kapital til mindre virksomheder. Der er faktorer, der tr{\ae}kker i den modsatte retning. Alt i alt synes forslaget ikke tilstr{\ae}kkeligt gennemarbejdet.",
author = "Michael M{\o}ller and Claus Parum",
year = "2017",
month = "10",
language = "Dansk",
volume = "5",
pages = "5--11",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",

}

Er aktiesparekontoforslaget en god idé? / Møller, Michael; Parum, Claus.

In: Finans/Invest, Vol. 5, 10.2017, p. 5-11.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Er aktiesparekontoforslaget en god idé?

AU - Møller, Michael

AU - Parum, Claus

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

N2 - Regeringens forslag om en aktiesparekonto skal gennem forenkling give danskerne øget aktiekultur til gavn og glæde for små investorer og for børsnoteringskandidater. Det er imidlertid usikkert, om tingene bliver enklere. Noget bliver enklere, men andet bliver til gengæld mere kompliceret. Det er også usikkert, om introduktion af en aktiesparekonto giver øget kapital til mindre virksomheder. Der er faktorer, der trækker i den modsatte retning. Alt i alt synes forslaget ikke tilstrækkeligt gennemarbejdet.

AB - Regeringens forslag om en aktiesparekonto skal gennem forenkling give danskerne øget aktiekultur til gavn og glæde for små investorer og for børsnoteringskandidater. Det er imidlertid usikkert, om tingene bliver enklere. Noget bliver enklere, men andet bliver til gengæld mere kompliceret. Det er også usikkert, om introduktion af en aktiesparekonto giver øget kapital til mindre virksomheder. Der er faktorer, der trækker i den modsatte retning. Alt i alt synes forslaget ikke tilstrækkeligt gennemarbejdet.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 5

SP - 5

EP - 11

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

ER -