Environmental, Social og Governance og aktivt ejerskab: Betydning og nye anbefalinger

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest diskuterer Environmental, Social og Governance (ESG) i forhold til at skabe forbedret aktieafkast. Den tredje artikel går i dybden med udviklingen i danske børsnoterede bankers corporate governance karakteristika hen over bankkrisen. ESG og herunder også aktivt ejerskab har igennem en årrække været genstand for megen opmærksomhed der er blevet intensiveret den seneste tid blandt andet i form af to helt nye anbefalinger om henholdsvis ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab. Denne leder diskuterer emnet og de to anbefalinger i forlængelse af disse artikler.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number6
Pages (from-to)2-5, 27
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{9885fdc62dd3445e9e68930ca54d629e,
title = "Environmental, Social og Governance og aktivt ejerskab: Betydning og nye anbefalinger",
abstract = "Den f{\o}rste artikel i dette nummer af Finans/Invest diskuterer Environmental, Social og Governance (ESG) i forhold til at skabe forbedret aktieafkast. Den tredje artikel g{\aa}r i dybden med udviklingen i danske b{\o}rsnoterede bankers corporate governance karakteristika hen over bankkrisen. ESG og herunder ogs{\aa} aktivt ejerskab har igennem en {\aa}rr{\ae}kke v{\ae}ret genstand for megen opm{\ae}rksomhed der er blevet intensiveret den seneste tid blandt andet i form af to helt nye anbefalinger om henholdsvis ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab. Denne leder diskuterer emnet og de to anbefalinger i forl{\ae}ngelse af disse artikler.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2016",
language = "Dansk",
pages = "2--5, 27",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "6",

}

Environmental, Social og Governance og aktivt ejerskab : Betydning og nye anbefalinger. / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 6, 2016, p. 2-5, 27.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Environmental, Social og Governance og aktivt ejerskab

T2 - Betydning og nye anbefalinger

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest diskuterer Environmental, Social og Governance (ESG) i forhold til at skabe forbedret aktieafkast. Den tredje artikel går i dybden med udviklingen i danske børsnoterede bankers corporate governance karakteristika hen over bankkrisen. ESG og herunder også aktivt ejerskab har igennem en årrække været genstand for megen opmærksomhed der er blevet intensiveret den seneste tid blandt andet i form af to helt nye anbefalinger om henholdsvis ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab. Denne leder diskuterer emnet og de to anbefalinger i forlængelse af disse artikler.

AB - Den første artikel i dette nummer af Finans/Invest diskuterer Environmental, Social og Governance (ESG) i forhold til at skabe forbedret aktieafkast. Den tredje artikel går i dybden med udviklingen i danske børsnoterede bankers corporate governance karakteristika hen over bankkrisen. ESG og herunder også aktivt ejerskab har igennem en årrække været genstand for megen opmærksomhed der er blevet intensiveret den seneste tid blandt andet i form af to helt nye anbefalinger om henholdsvis ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab. Denne leder diskuterer emnet og de to anbefalinger i forlængelse af disse artikler.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2-5, 27

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 6

ER -