En guide til Trumponomics: Det ligner én stor stimuluspakke, der risikerer at sætte USA i en historisk gældssituation

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

USA’s økonomi er i bedring. Faktisk ser verdens største økonomi stærkere ud end den har gjort i snart 10 år. Skal denne bedring tilskrives Obama eller Trump? Måske kan de hver især tilskrives en smule, men årsagerne til fremgangen skal hovedsageligt findes i faktorer, der ligger uden for selv verdens mægtigste embedes indflydelse. Specielt Japan og Europas stagnerede økonomier med fortsat lave renter har medført, at investeringer, der før blev lagt lokalt, nu tilfalder de amerikanske markeder. Udviklingen i den internationale økonomi har derfor været bestemmende for Obamas økonomiske arv, ligesom den også vil have stor betydning for effekten af Trumps økonomiske politik.
Original languageDanish
Publication date2017
Publication statusPublished - 2017

Bibliographical note

CBS Library does not have access to the material

Cite this

@misc{24124f619c0741bb8e3ead050a29da2d,
title = "En guide til Trumponomics: Det ligner {\'e}n stor stimuluspakke, der risikerer at s{\ae}tte USA i en historisk g{\ae}ldssituation",
abstract = "USA’s {\o}konomi er i bedring. Faktisk ser verdens st{\o}rste {\o}konomi st{\ae}rkere ud end den har gjort i snart 10 {\aa}r. Skal denne bedring tilskrives Obama eller Trump? M{\aa}ske kan de hver is{\ae}r tilskrives en smule, men {\aa}rsagerne til fremgangen skal hovedsageligt findes i faktorer, der ligger uden for selv verdens m{\ae}gtigste embedes indflydelse. Specielt Japan og Europas stagnerede {\o}konomier med fortsat lave renter har medf{\o}rt, at investeringer, der f{\o}r blev lagt lokalt, nu tilfalder de amerikanske markeder. Udviklingen i den internationale {\o}konomi har derfor v{\ae}ret bestemmende for Obamas {\o}konomiske arv, ligesom den ogs{\aa} vil have stor betydning for effekten af Trumps {\o}konomiske politik.",
author = "Philip Rosenbaum",
note = "CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

En guide til Trumponomics : Det ligner én stor stimuluspakke, der risikerer at sætte USA i en historisk gældssituation. / Rosenbaum, Philip.

2017, Politisk analyse.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - En guide til Trumponomics

T2 - Det ligner én stor stimuluspakke, der risikerer at sætte USA i en historisk gældssituation

AU - Rosenbaum, Philip

N1 - CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - USA’s økonomi er i bedring. Faktisk ser verdens største økonomi stærkere ud end den har gjort i snart 10 år. Skal denne bedring tilskrives Obama eller Trump? Måske kan de hver især tilskrives en smule, men årsagerne til fremgangen skal hovedsageligt findes i faktorer, der ligger uden for selv verdens mægtigste embedes indflydelse. Specielt Japan og Europas stagnerede økonomier med fortsat lave renter har medført, at investeringer, der før blev lagt lokalt, nu tilfalder de amerikanske markeder. Udviklingen i den internationale økonomi har derfor været bestemmende for Obamas økonomiske arv, ligesom den også vil have stor betydning for effekten af Trumps økonomiske politik.

AB - USA’s økonomi er i bedring. Faktisk ser verdens største økonomi stærkere ud end den har gjort i snart 10 år. Skal denne bedring tilskrives Obama eller Trump? Måske kan de hver især tilskrives en smule, men årsagerne til fremgangen skal hovedsageligt findes i faktorer, der ligger uden for selv verdens mægtigste embedes indflydelse. Specielt Japan og Europas stagnerede økonomier med fortsat lave renter har medført, at investeringer, der før blev lagt lokalt, nu tilfalder de amerikanske markeder. Udviklingen i den internationale økonomi har derfor været bestemmende for Obamas økonomiske arv, ligesom den også vil have stor betydning for effekten af Trumps økonomiske politik.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -