Effekten af kunststøtte: Et forprojekt om problemstillinger og metoder

Trine Bille, Cecilie Bryld Fjællegaard

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Abstract

Denne rapport er udarbejdet på opdrag fra Kulturstyrelsen på opfordring af Statens Kunstfond. Rapporten er skrevet som et forprojekt, der gennemgår
forskningsområder og metoder i forbindelse med forskning i effekten af kunststøtte, og skal fungere som et første skridt i Statens Kunstfonds arbejde med forskningsbaserede undersøgelser af effekten af kunststøtte.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherCopenhagen Business School, CBS
Number of pages56
Commissioning bodyStatens Kunstfond
Publication statusPublished - 2015

Bibliographical note

CBS Library does not have access to the material

Cite this

Bille, T., & Fjællegaard, C. B. (2015). Effekten af kunststøtte: Et forprojekt om problemstillinger og metoder. Frederiksberg: Copenhagen Business School, CBS.
Bille, Trine ; Fjællegaard, Cecilie Bryld. / Effekten af kunststøtte : Et forprojekt om problemstillinger og metoder. Frederiksberg : Copenhagen Business School, CBS, 2015. 56 p.
@book{3d3a37f708fa41db9ff3997a9f017e60,
title = "Effekten af kunstst{\o}tte: Et forprojekt om problemstillinger og metoder",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet p{\aa} opdrag fra Kulturstyrelsen p{\aa} opfordring af Statens Kunstfond. Rapporten er skrevet som et forprojekt, der gennemg{\aa}rforskningsomr{\aa}der og metoder i forbindelse med forskning i effekten af kunstst{\o}tte, og skal fungere som et f{\o}rste skridt i Statens Kunstfonds arbejde med forskningsbaserede unders{\o}gelser af effekten af kunstst{\o}tte.",
author = "Trine Bille and Fj{\ae}llegaard, {Cecilie Bryld}",
note = "CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "Copenhagen Business School, CBS",
address = "Danmark",

}

Bille, T & Fjællegaard, CB 2015, Effekten af kunststøtte: Et forprojekt om problemstillinger og metoder. Copenhagen Business School, CBS, Frederiksberg.

Effekten af kunststøtte : Et forprojekt om problemstillinger og metoder. / Bille, Trine; Fjællegaard, Cecilie Bryld.

Frederiksberg : Copenhagen Business School, CBS, 2015. 56 p.

Research output: Book/ReportReportCommissioned

TY - RPRT

T1 - Effekten af kunststøtte

T2 - Et forprojekt om problemstillinger og metoder

AU - Bille, Trine

AU - Fjællegaard, Cecilie Bryld

N1 - CBS Bibliotek har ikke adgang til materialet

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Denne rapport er udarbejdet på opdrag fra Kulturstyrelsen på opfordring af Statens Kunstfond. Rapporten er skrevet som et forprojekt, der gennemgårforskningsområder og metoder i forbindelse med forskning i effekten af kunststøtte, og skal fungere som et første skridt i Statens Kunstfonds arbejde med forskningsbaserede undersøgelser af effekten af kunststøtte.

AB - Denne rapport er udarbejdet på opdrag fra Kulturstyrelsen på opfordring af Statens Kunstfond. Rapporten er skrevet som et forprojekt, der gennemgårforskningsområder og metoder i forbindelse med forskning i effekten af kunststøtte, og skal fungere som et første skridt i Statens Kunstfonds arbejde med forskningsbaserede undersøgelser af effekten af kunststøtte.

M3 - Rapport

BT - Effekten af kunststøtte

PB - Copenhagen Business School, CBS

CY - Frederiksberg

ER -

Bille T, Fjællegaard CB. Effekten af kunststøtte: Et forprojekt om problemstillinger og metoder. Frederiksberg: Copenhagen Business School, CBS, 2015. 56 p.