E-learning paradigmer og e-learning strategiudvikling

  Research output: Working paperResearch

  Abstract

  E-learning området er meget varieret hvad angår produkter, holdninger ogmeninger, og indeholder også en del 'støj' og mytedannelser, som afspejles i såvel denakademisk-videnskabelige som den journalistisk-offentlige debat om området. Dennevariation i såvel produkter som udtrykte meninger søges systematiseret og ordnet i fireidealtypiske paradigmer. Det vises, hvorledes disse fire paradigmer har hver sinebestemte karakteristika og udviklingsgrænser. Dette har afgørende strategisk betydningfor virksomheders og læreanstalters udvikling af e-learning, idet forkerte paradigmevalgvil hæmme udviklingen.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  Number of pages37
  ISBN (Electronic)x645151997
  Publication statusPublished - 2003

  Cite this

  @techreport{e84e9740c02111db9769000ea68e967b,
  title = "E-learning paradigmer og e-learning strategiudvikling",
  abstract = "E-learning omr{\aa}det er meget varieret hvad ang{\aa}r produkter, holdninger ogmeninger, og indeholder ogs{\aa} en del 'st{\o}j' og mytedannelser, som afspejles i s{\aa}vel denakademisk-videnskabelige som den journalistisk-offentlige debat om omr{\aa}det. Dennevariation i s{\aa}vel produkter som udtrykte meninger s{\o}ges systematiseret og ordnet i fireidealtypiske paradigmer. Det vises, hvorledes disse fire paradigmer har hver sinebestemte karakteristika og udviklingsgr{\ae}nser. Dette har afg{\o}rende strategisk betydningfor virksomheders og l{\ae}reanstalters udvikling af e-learning, idet forkerte paradigmevalgvil h{\ae}mme udviklingen.",
  keywords = "E-learning, Uddannelse, Uddannelsespolitik, Undervisningsmetoder, Informationsteknologiundervisning, Videnskabelse, Strategi, Pradigmer",
  author = "Duus, {Henrik Johannsen}",
  year = "2003",
  language = "Dansk",
  type = "WorkingPaper",

  }

  E-learning paradigmer og e-learning strategiudvikling. / Duus, Henrik Johannsen.

  København, 2003.

  Research output: Working paperResearch

  TY - UNPB

  T1 - E-learning paradigmer og e-learning strategiudvikling

  AU - Duus, Henrik Johannsen

  PY - 2003

  Y1 - 2003

  N2 - E-learning området er meget varieret hvad angår produkter, holdninger ogmeninger, og indeholder også en del 'støj' og mytedannelser, som afspejles i såvel denakademisk-videnskabelige som den journalistisk-offentlige debat om området. Dennevariation i såvel produkter som udtrykte meninger søges systematiseret og ordnet i fireidealtypiske paradigmer. Det vises, hvorledes disse fire paradigmer har hver sinebestemte karakteristika og udviklingsgrænser. Dette har afgørende strategisk betydningfor virksomheders og læreanstalters udvikling af e-learning, idet forkerte paradigmevalgvil hæmme udviklingen.

  AB - E-learning området er meget varieret hvad angår produkter, holdninger ogmeninger, og indeholder også en del 'støj' og mytedannelser, som afspejles i såvel denakademisk-videnskabelige som den journalistisk-offentlige debat om området. Dennevariation i såvel produkter som udtrykte meninger søges systematiseret og ordnet i fireidealtypiske paradigmer. Det vises, hvorledes disse fire paradigmer har hver sinebestemte karakteristika og udviklingsgrænser. Dette har afgørende strategisk betydningfor virksomheders og læreanstalters udvikling af e-learning, idet forkerte paradigmevalgvil hæmme udviklingen.

  KW - E-learning

  KW - Uddannelse

  KW - Uddannelsespolitik

  KW - Undervisningsmetoder

  KW - Informationsteknologiundervisning

  KW - Videnskabelse

  KW - Strategi

  KW - Pradigmer

  M3 - Working paper

  BT - E-learning paradigmer og e-learning strategiudvikling

  CY - København

  ER -