Drømme om fællesskaber

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Et stykke af Arktis er landet på et torv i Køge. Det er en klippe, som egentligt hører til i nærheden af Svalbard. Kunstneren Alex Hartley har flyttet den og sendt den på rejse rundt i verden for at engagere folk i opbygningen af et nyt, visionært samfund med projektet Nowhereisland. Udstillingen Det andet sted på KØS viser kvaliteten og diversiteten i den aktuelle offentlige kunst.
Original languageDanish
Publication date18 May 2019
Place of Publicationwww
Publication statusPublished - 18 May 2019

Cite this

@misc{f0b2e484809b4c7dbd3caa641c342a05,
title = "Dr{\o}mme om f{\ae}llesskaber",
abstract = "Et stykke af Arktis er landet p{\aa} et torv i K{\o}ge. Det er en klippe, som egentligt h{\o}rer til i n{\ae}rheden af Svalbard. Kunstneren Alex Hartley har flyttet den og sendt den p{\aa} rejse rundt i verden for at engagere folk i opbygningen af et nyt, vision{\ae}rt samfund med projektet Nowhereisland. Udstillingen Det andet sted p{\aa} K{\O}S viser kvaliteten og diversiteten i den aktuelle offentlige kunst.",
author = "Holm, {Ditte Vilstrup}",
year = "2019",
month = "5",
day = "18",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Drømme om fællesskaber. / Holm, Ditte Vilstrup .

www. 2019, Art review.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Drømme om fællesskaber

AU - Holm, Ditte Vilstrup

PY - 2019/5/18

Y1 - 2019/5/18

N2 - Et stykke af Arktis er landet på et torv i Køge. Det er en klippe, som egentligt hører til i nærheden af Svalbard. Kunstneren Alex Hartley har flyttet den og sendt den på rejse rundt i verden for at engagere folk i opbygningen af et nyt, visionært samfund med projektet Nowhereisland. Udstillingen Det andet sted på KØS viser kvaliteten og diversiteten i den aktuelle offentlige kunst.

AB - Et stykke af Arktis er landet på et torv i Køge. Det er en klippe, som egentligt hører til i nærheden af Svalbard. Kunstneren Alex Hartley har flyttet den og sendt den på rejse rundt i verden for at engagere folk i opbygningen af et nyt, visionært samfund med projektet Nowhereisland. Udstillingen Det andet sted på KØS viser kvaliteten og diversiteten i den aktuelle offentlige kunst.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

CY - www

ER -