Dispensation fra CFC-reglerne for selskaber

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Artiklen, der er fagfællebedømt, omhandler dispensationsbestemmelsen i SEL § 32, stk. 2, 2-4 pkt, hvorefter Skatterådet kan tillade, at indkomsten i et datterselskab med koncession til at udøve forskellig økonomisk virksomhed ikke skal være omfattet af reglerne om CFC-beskatning. I den forbindelse analyseres de betingelser, som skal opfyldes for at opnå dispensation på baggrund af nyere administrativ praksis. Der ses på de danske CFC-reglers anvendelsesområde i den henseende.
Original languageDanish
JournalSkat Udland
Issue number12
Pages (from-to)903-914
ISSN0905-443X
Publication statusPublished - 2011

Cite this

@article{b302fcf5057a44f6bf4e25f3abe41dec,
title = "Dispensation fra CFC-reglerne for selskaber",
abstract = "Artiklen, der er fagf{\ae}llebed{\o}mt, omhandler dispensationsbestemmelsen i SEL § 32, stk. 2, 2-4 pkt, hvorefter Skatter{\aa}det kan tillade, at indkomsten i et datterselskab med koncession til at ud{\o}ve forskellig {\o}konomisk virksomhed ikke skal v{\ae}re omfattet af reglerne om CFC-beskatning. I den forbindelse analyseres de betingelser, som skal opfyldes for at opn{\aa} dispensation p{\aa} baggrund af nyere administrativ praksis. Der ses p{\aa} de danske CFC-reglers anvendelsesomr{\aa}de i den henseende.",
author = "Schmidt, {Peter Koerver}",
note = "Artikel nr. 486",
year = "2011",
language = "Dansk",
pages = "903--914",
journal = "Skat Udland",
issn = "0905-443X",
publisher = "Magnus Informatik A/S",
number = "12",

}

Dispensation fra CFC-reglerne for selskaber. / Schmidt, Peter Koerver.

In: Skat Udland, No. 12, 2011, p. 903-914.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Dispensation fra CFC-reglerne for selskaber

AU - Schmidt, Peter Koerver

N1 - Artikel nr. 486

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Artiklen, der er fagfællebedømt, omhandler dispensationsbestemmelsen i SEL § 32, stk. 2, 2-4 pkt, hvorefter Skatterådet kan tillade, at indkomsten i et datterselskab med koncession til at udøve forskellig økonomisk virksomhed ikke skal være omfattet af reglerne om CFC-beskatning. I den forbindelse analyseres de betingelser, som skal opfyldes for at opnå dispensation på baggrund af nyere administrativ praksis. Der ses på de danske CFC-reglers anvendelsesområde i den henseende.

AB - Artiklen, der er fagfællebedømt, omhandler dispensationsbestemmelsen i SEL § 32, stk. 2, 2-4 pkt, hvorefter Skatterådet kan tillade, at indkomsten i et datterselskab med koncession til at udøve forskellig økonomisk virksomhed ikke skal være omfattet af reglerne om CFC-beskatning. I den forbindelse analyseres de betingelser, som skal opfyldes for at opnå dispensation på baggrund af nyere administrativ praksis. Der ses på de danske CFC-reglers anvendelsesområde i den henseende.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 903

EP - 914

JO - Skat Udland

JF - Skat Udland

SN - 0905-443X

IS - 12

ER -