Det man tænker er man selv

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

Abstract

I en tid, hvor ”det postfaktuelle samfund” er det mest populære udtryk øst for Valby bakke, er det vigtigt for de profaktuelle fanebærere at forstå, at fakta og evidens ikke i sig selv ændrer på folks opfattelse og holdninger. For at evidensbaserede argumenter skal få en vigtig position i samfundsdebatten, må vi forstå vores irrationelle, men dog, forudsigelige natur.
Original languageDanish
JournalAtlas online
ISSN1904-6901
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@article{b07801cacfce44ae9a7f186c3664f27a,
title = "Det man t{\ae}nker er man selv",
abstract = "I en tid, hvor ”det postfaktuelle samfund” er det mest popul{\ae}re udtryk {\o}st for Valby bakke, er det vigtigt for de profaktuelle faneb{\ae}rere at forst{\aa}, at fakta og evidens ikke i sig selv {\ae}ndrer p{\aa} folks opfattelse og holdninger. For at evidensbaserede argumenter skal f{\aa} en vigtig position i samfundsdebatten, m{\aa} vi forst{\aa} vores irrationelle, men dog, forudsigelige natur.",
author = "Philip Rosenbaum",
year = "2017",
language = "Dansk",
journal = "Atlas online",
issn = "1904-6901",

}

Det man tænker er man selv. / Rosenbaum, Philip.

In: Atlas online, 2017.

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

TY - JOUR

T1 - Det man tænker er man selv

AU - Rosenbaum, Philip

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - I en tid, hvor ”det postfaktuelle samfund” er det mest populære udtryk øst for Valby bakke, er det vigtigt for de profaktuelle fanebærere at forstå, at fakta og evidens ikke i sig selv ændrer på folks opfattelse og holdninger. For at evidensbaserede argumenter skal få en vigtig position i samfundsdebatten, må vi forstå vores irrationelle, men dog, forudsigelige natur.

AB - I en tid, hvor ”det postfaktuelle samfund” er det mest populære udtryk øst for Valby bakke, er det vigtigt for de profaktuelle fanebærere at forstå, at fakta og evidens ikke i sig selv ændrer på folks opfattelse og holdninger. For at evidensbaserede argumenter skal få en vigtig position i samfundsdebatten, må vi forstå vores irrationelle, men dog, forudsigelige natur.

M3 - Kommentar/debat

JO - Atlas online

JF - Atlas online

SN - 1904-6901

ER -