Det kontantløse samfund

Utopi eller virkelighed?

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

»Beklager, vi tager ikke imod kontanter.« Den besked vil du måske modtage fremover, hvis du forsøger at betale med kontanter i de sene aften- og nattetimer. Hvis en foreslået lovændring bliver vedtaget, vil det bringe Danmark et skridt nærmere det kontantløse samfund, skriver forsker.
Original languageDanish
Publication date2017
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@misc{342336af9c4b41b8936816d3c4ce420b,
title = "Det kontantl{\o}se samfund: Utopi eller virkelighed?",
abstract = "»Beklager, vi tager ikke imod kontanter.« Den besked vil du m{\aa}ske modtage fremover, hvis du fors{\o}ger at betale med kontanter i de sene aften- og nattetimer. Hvis en foresl{\aa}et lov{\ae}ndring bliver vedtaget, vil det bringe Danmark et skridt n{\ae}rmere det kontantl{\o}se samfund, skriver forsker.",
author = "Mia Olsen",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Det kontantløse samfund : Utopi eller virkelighed? / Olsen, Mia.

2017, Nyhedsartikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Det kontantløse samfund

T2 - Utopi eller virkelighed?

AU - Olsen, Mia

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - »Beklager, vi tager ikke imod kontanter.« Den besked vil du måske modtage fremover, hvis du forsøger at betale med kontanter i de sene aften- og nattetimer. Hvis en foreslået lovændring bliver vedtaget, vil det bringe Danmark et skridt nærmere det kontantløse samfund, skriver forsker.

AB - »Beklager, vi tager ikke imod kontanter.« Den besked vil du måske modtage fremover, hvis du forsøger at betale med kontanter i de sene aften- og nattetimer. Hvis en foreslået lovændring bliver vedtaget, vil det bringe Danmark et skridt nærmere det kontantløse samfund, skriver forsker.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -