Det fleksible arbejdsliv

Grænseløst arbejde er grænseløst godt

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Uha, grænseløst arbejde er noget skidt, lyder det. Folk kan ikke håndtere det fleksible arbejdsliv og går ned med stress. Men man glemmer at se på de positive sider af det grænseløse arbejdsliv. Vi kan faktisk tilpasse vores arbejdsliv til resten af vores liv og tilpasse arbejdsopgaverne til vores egne personlige interesser. Arbejdet er noget, som vi gør af lyst og ikke af nød. Derfor er grænseløst arbejde godt.
Original languageDanish
JournalHR Magasinet
Volume2011
Issue number3
Pages (from-to)18-22
Publication statusPublished - 3 Nov 2011

Cite this

@article{d30d751658c2429aa9e1de4faa41cf8a,
title = "Det fleksible arbejdsliv: Gr{\ae}nsel{\o}st arbejde er gr{\ae}nsel{\o}st godt",
abstract = "Uha, gr{\ae}nsel{\o}st arbejde er noget skidt, lyder det. Folk kan ikke h{\aa}ndtere det fleksible arbejdsliv og g{\aa}r ned med stress. Men man glemmer at se p{\aa} de positive sider af det gr{\ae}nsel{\o}se arbejdsliv. Vi kan faktisk tilpasse vores arbejdsliv til resten af vores liv og tilpasse arbejdsopgaverne til vores egne personlige interesser. Arbejdet er noget, som vi g{\o}r af lyst og ikke af n{\o}d. Derfor er gr{\ae}nsel{\o}st arbejde godt.",
author = "{Raastrup Kristensen}, Anders",
year = "2011",
month = "11",
day = "3",
language = "Dansk",
volume = "2011",
pages = "18--22",
journal = "HR Magasinet",
number = "3",

}

Det fleksible arbejdsliv : Grænseløst arbejde er grænseløst godt. / Raastrup Kristensen, Anders.

In: HR Magasinet, Vol. 2011, No. 3, 03.11.2011, p. 18-22.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Det fleksible arbejdsliv

T2 - Grænseløst arbejde er grænseløst godt

AU - Raastrup Kristensen, Anders

PY - 2011/11/3

Y1 - 2011/11/3

N2 - Uha, grænseløst arbejde er noget skidt, lyder det. Folk kan ikke håndtere det fleksible arbejdsliv og går ned med stress. Men man glemmer at se på de positive sider af det grænseløse arbejdsliv. Vi kan faktisk tilpasse vores arbejdsliv til resten af vores liv og tilpasse arbejdsopgaverne til vores egne personlige interesser. Arbejdet er noget, som vi gør af lyst og ikke af nød. Derfor er grænseløst arbejde godt.

AB - Uha, grænseløst arbejde er noget skidt, lyder det. Folk kan ikke håndtere det fleksible arbejdsliv og går ned med stress. Men man glemmer at se på de positive sider af det grænseløse arbejdsliv. Vi kan faktisk tilpasse vores arbejdsliv til resten af vores liv og tilpasse arbejdsopgaverne til vores egne personlige interesser. Arbejdet er noget, som vi gør af lyst og ikke af nød. Derfor er grænseløst arbejde godt.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2011

SP - 18

EP - 22

JO - HR Magasinet

JF - HR Magasinet

IS - 3

ER -