Derfor går ledere og strategier i hver sin retning

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

En strategi behandles normalt som en plan, der skaber fælles retning i en organisation. Det er dog langt fra altid virkeligheden, at strategien oversættes ens blandt ledere i organisationen. Løsningen er ikke at lave en bedre strategi for organisationen, men at være mere opmærksom på, hvordan den læses og oversættes af lederen.
Original languageDanish
Publication date21 Jan 2012
Publication statusPublished - 21 Jan 2012

Cite this

@misc{f2e8fc2e1f544928be0f07acbb5699ef,
title = "Derfor g{\aa}r ledere og strategier i hver sin retning",
abstract = "En strategi behandles normalt som en plan, der skaber f{\ae}lles retning i en organisation. Det er dog langt fra altid virkeligheden, at strategien overs{\ae}ttes ens blandt ledere i organisationen. L{\o}sningen er ikke at lave en bedre strategi for organisationen, men at v{\ae}re mere opm{\ae}rksom p{\aa}, hvordan den l{\ae}ses og overs{\ae}ttes af lederen.",
author = "{Obed Madsen}, S{\o}ren",
year = "2012",
month = "1",
day = "21",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Derfor går ledere og strategier i hver sin retning. / Obed Madsen, Søren.

2012, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Derfor går ledere og strategier i hver sin retning

AU - Obed Madsen, Søren

PY - 2012/1/21

Y1 - 2012/1/21

N2 - En strategi behandles normalt som en plan, der skaber fælles retning i en organisation. Det er dog langt fra altid virkeligheden, at strategien oversættes ens blandt ledere i organisationen. Løsningen er ikke at lave en bedre strategi for organisationen, men at være mere opmærksom på, hvordan den læses og oversættes af lederen.

AB - En strategi behandles normalt som en plan, der skaber fælles retning i en organisation. Det er dog langt fra altid virkeligheden, at strategien oversættes ens blandt ledere i organisationen. Løsningen er ikke at lave en bedre strategi for organisationen, men at være mere opmærksom på, hvordan den læses og oversættes af lederen.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -