Derfor er B&O i krise - ledelsen forstår ikke den digitale disruption

Søren Schultz Hansen

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Abstract

Bang & Olufsen er i krise. På kort sigt er virksomheden nok ikke truet på sin eksistens, men det seneste kvartalsregnskab viste stort underskud, og for nylig blev CEO Henrik Clausen udskiftet. Måske kan krisen ses som en konsekvens af en forkert strategi, hvor man ikke har formået at agere i en verden af digital disruption. Som samtidig illustrerer, hvorfor det er så svært for en gammel organisation at disrupte sig selv.
Original languageDanish
JournalBørsen
Number of pages4
ISSN0105-0729
Publication statusPublished - 8 Nov 2019

Cite this

@article{ed189507cafc47ed8cce98ce1b00902b,
title = "Derfor er B&O i krise - ledelsen forst{\aa}r ikke den digitale disruption",
abstract = "Bang & Olufsen er i krise. P{\aa} kort sigt er virksomheden nok ikke truet p{\aa} sin eksistens, men det seneste kvartalsregnskab viste stort underskud, og for nylig blev CEO Henrik Clausen udskiftet. M{\aa}ske kan krisen ses som en konsekvens af en forkert strategi, hvor man ikke har form{\aa}et at agere i en verden af digital disruption. Som samtidig illustrerer, hvorfor det er s{\aa} sv{\ae}rt for en gammel organisation at disrupte sig selv.",
author = "{Schultz Hansen}, S{\o}ren",
year = "2019",
month = "11",
day = "8",
language = "Dansk",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Derfor er B&O i krise - ledelsen forstår ikke den digitale disruption. / Schultz Hansen, Søren.

In: Børsen, 08.11.2019.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

TY - INPR

T1 - Derfor er B&O i krise - ledelsen forstår ikke den digitale disruption

AU - Schultz Hansen, Søren

PY - 2019/11/8

Y1 - 2019/11/8

N2 - Bang & Olufsen er i krise. På kort sigt er virksomheden nok ikke truet på sin eksistens, men det seneste kvartalsregnskab viste stort underskud, og for nylig blev CEO Henrik Clausen udskiftet. Måske kan krisen ses som en konsekvens af en forkert strategi, hvor man ikke har formået at agere i en verden af digital disruption. Som samtidig illustrerer, hvorfor det er så svært for en gammel organisation at disrupte sig selv.

AB - Bang & Olufsen er i krise. På kort sigt er virksomheden nok ikke truet på sin eksistens, men det seneste kvartalsregnskab viste stort underskud, og for nylig blev CEO Henrik Clausen udskiftet. Måske kan krisen ses som en konsekvens af en forkert strategi, hvor man ikke har formået at agere i en verden af digital disruption. Som samtidig illustrerer, hvorfor det er så svært for en gammel organisation at disrupte sig selv.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000289330&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -