Den T-formede skattemedarbejder

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Abstract

At højne regelefterlevelsen er i høj kurs, men hvordan gør man bedst dette? SKAT har udarbejdet en ny bærende strategi, og der er kommet meget ny forskning indenfor skatteadfærd. Kan dette hjælpe SKAT? ErhvervsPhD-stipendiat, Karen Boll, kigger på de nye trends. Baseret på sin afhandling skriver Karen hen over de næste tre numre af SKATTE-fagligt om sin forskning. Dette er den første artikel i serien.
Original languageDanish
JournalSkattefagligt
Issue number5
Pages (from-to)21-23
ISSN2244-9388
Publication statusPublished - Oct 2011

Cite this

@article{4f1bfe283df64aa989cdae09d2317bd1,
title = "Den T-formede skattemedarbejder",
abstract = "At h{\o}jne regelefterlevelsen er i h{\o}j kurs, men hvordan g{\o}r man bedst dette? SKAT har udarbejdet en ny b{\ae}rende strategi, og der er kommet meget ny forskning indenfor skatteadf{\ae}rd. Kan dette hj{\ae}lpe SKAT? ErhvervsPhD-stipendiat, Karen Boll, kigger p{\aa} de nye trends. Baseret p{\aa} sin afhandling skriver Karen hen over de n{\ae}ste tre numre af SKATTE-fagligt om sin forskning. Dette er den f{\o}rste artikel i serien.",
author = "Karen Boll",
year = "2011",
month = "10",
language = "Dansk",
pages = "21--23",
journal = "Skattefagligt",
issn = "2244-9388",
publisher = "SRF Skattefaglig Forening",
number = "5",

}

Den T-formede skattemedarbejder. / Boll, Karen.

In: Skattefagligt, No. 5, 10.2011, p. 21-23.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

TY - JOUR

T1 - Den T-formede skattemedarbejder

AU - Boll, Karen

PY - 2011/10

Y1 - 2011/10

N2 - At højne regelefterlevelsen er i høj kurs, men hvordan gør man bedst dette? SKAT har udarbejdet en ny bærende strategi, og der er kommet meget ny forskning indenfor skatteadfærd. Kan dette hjælpe SKAT? ErhvervsPhD-stipendiat, Karen Boll, kigger på de nye trends. Baseret på sin afhandling skriver Karen hen over de næste tre numre af SKATTE-fagligt om sin forskning. Dette er den første artikel i serien.

AB - At højne regelefterlevelsen er i høj kurs, men hvordan gør man bedst dette? SKAT har udarbejdet en ny bærende strategi, og der er kommet meget ny forskning indenfor skatteadfærd. Kan dette hjælpe SKAT? ErhvervsPhD-stipendiat, Karen Boll, kigger på de nye trends. Baseret på sin afhandling skriver Karen hen over de næste tre numre af SKATTE-fagligt om sin forskning. Dette er den første artikel i serien.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 21

EP - 23

JO - Skattefagligt

JF - Skattefagligt

SN - 2244-9388

IS - 5

ER -