Den nødvendige boligreform: En skitse

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Abstract

Ud fra et princip om at beskatte og regulere de fire hovedboligformer efter samme regler skitseres konturerne til en langsigtet og sammenhængende løsning af nøgleproblemet i dansk boligpolitik: ubalancen mellem boligmarkedets delmarkeder. Ubalancen mødes bl.a. som markante omfordelinger mellem boligtagerne, blokeret adgang til de billigste boligformer og unødig risikotagning for personer, der tvinges til boligkøb.
Original languageDanish
JournalSamfundsøkonomen
Issue number1
Pages (from-to)49-55
Number of pages7
ISSN0108-3937
Publication statusPublished - 2002

Cite this

@article{23e8cf90c02311db9769000ea68e967b,
title = "Den n{\o}dvendige boligreform: En skitse",
abstract = "Ud fra et princip om at beskatte og regulere de fire hovedboligformer efter samme regler skitseres konturerne til en langsigtet og sammenh{\ae}ngende l{\o}sning af n{\o}gleproblemet i dansk boligpolitik: ubalancen mellem boligmarkedets delmarkeder. Ubalancen m{\o}des bl.a. som markante omfordelinger mellem boligtagerne, blokeret adgang til de billigste boligformer og un{\o}dig risikotagning for personer, der tvinges til boligk{\o}b.",
keywords = "Boligpolitik, Danmark, Boligformer",
author = "Jens Lunde",
year = "2002",
language = "Dansk",
pages = "49--55",
journal = "Samfunds{\o}konomen",
issn = "0108-3937",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
number = "1",

}

Den nødvendige boligreform : En skitse. / Lunde, Jens.

In: Samfundsøkonomen, No. 1, 2002, p. 49-55.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

TY - JOUR

T1 - Den nødvendige boligreform

T2 - En skitse

AU - Lunde, Jens

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Ud fra et princip om at beskatte og regulere de fire hovedboligformer efter samme regler skitseres konturerne til en langsigtet og sammenhængende løsning af nøgleproblemet i dansk boligpolitik: ubalancen mellem boligmarkedets delmarkeder. Ubalancen mødes bl.a. som markante omfordelinger mellem boligtagerne, blokeret adgang til de billigste boligformer og unødig risikotagning for personer, der tvinges til boligkøb.

AB - Ud fra et princip om at beskatte og regulere de fire hovedboligformer efter samme regler skitseres konturerne til en langsigtet og sammenhængende løsning af nøgleproblemet i dansk boligpolitik: ubalancen mellem boligmarkedets delmarkeder. Ubalancen mødes bl.a. som markante omfordelinger mellem boligtagerne, blokeret adgang til de billigste boligformer og unødig risikotagning for personer, der tvinges til boligkøb.

KW - Boligpolitik

KW - Danmark

KW - Boligformer

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 49

EP - 55

JO - Samfundsøkonomen

JF - Samfundsøkonomen

SN - 0108-3937

IS - 1

ER -