Den kreative organisation som læringsvejviser

Ida Danneskiold-Samsøe

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

Der er gode grunde til at lade sig inspirere af de kreative brancher, når fremtidens organisationer skal akkumulere brugbar læring. De kreative brancher er præget af omskiftelige miljøer med høj grad af freelancean-satte, der skaber unikke produkter. Derfor har de kreative brancher erfaring med at generere læring i dynamiske og komplekse strukturer. Det er efterhånden en megatrend, at organisationer bliver stadigt mere fleksible og er præget af højere grad af kompleksitet. Formålet med artiklen er at bidrage med nye perspektiver på, hvordan vi ved at skele til de kreative brancher kan håndtere denne kompleksitet og skabe mest mulig læring i fremtidens organisationer.
Original languageDanish
JournalEvalueringsNyt
Issue number30
Pages (from-to)12-14
Publication statusPublished - Nov 2013

Cite this

Danneskiold-Samsøe, I. (2013). Den kreative organisation som læringsvejviser. EvalueringsNyt, (30), 12-14.
Danneskiold-Samsøe, Ida. / Den kreative organisation som læringsvejviser. In: EvalueringsNyt. 2013 ; No. 30. pp. 12-14.
@article{98f0bc6991554720a2ac1fa85b2039af,
title = "Den kreative organisation som l{\ae}ringsvejviser",
abstract = "Der er gode grunde til at lade sig inspirere af de kreative brancher, n{\aa}r fremtidens organisationer skal akkumulere brugbar l{\ae}ring. De kreative brancher er pr{\ae}get af omskiftelige milj{\o}er med h{\o}j grad af freelancean-satte, der skaber unikke produkter. Derfor har de kreative brancher erfaring med at generere l{\ae}ring i dynamiske og komplekse strukturer. Det er efterh{\aa}nden en megatrend, at organisationer bliver stadigt mere fleksible og er pr{\ae}get af h{\o}jere grad af kompleksitet. Form{\aa}let med artiklen er at bidrage med nye perspektiver p{\aa}, hvordan vi ved at skele til de kreative brancher kan h{\aa}ndtere denne kompleksitet og skabe mest mulig l{\ae}ring i fremtidens organisationer.",
author = "Ida Danneskiold-Sams{\o}e",
year = "2013",
month = "11",
language = "Dansk",
pages = "12--14",
journal = "EvalueringsNyt",
publisher = "Dansk Evaluerings Selskab",
number = "30",

}

Danneskiold-Samsøe, I 2013, 'Den kreative organisation som læringsvejviser', EvalueringsNyt, no. 30, pp. 12-14.

Den kreative organisation som læringsvejviser. / Danneskiold-Samsøe, Ida.

In: EvalueringsNyt, No. 30, 11.2013, p. 12-14.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Den kreative organisation som læringsvejviser

AU - Danneskiold-Samsøe, Ida

PY - 2013/11

Y1 - 2013/11

N2 - Der er gode grunde til at lade sig inspirere af de kreative brancher, når fremtidens organisationer skal akkumulere brugbar læring. De kreative brancher er præget af omskiftelige miljøer med høj grad af freelancean-satte, der skaber unikke produkter. Derfor har de kreative brancher erfaring med at generere læring i dynamiske og komplekse strukturer. Det er efterhånden en megatrend, at organisationer bliver stadigt mere fleksible og er præget af højere grad af kompleksitet. Formålet med artiklen er at bidrage med nye perspektiver på, hvordan vi ved at skele til de kreative brancher kan håndtere denne kompleksitet og skabe mest mulig læring i fremtidens organisationer.

AB - Der er gode grunde til at lade sig inspirere af de kreative brancher, når fremtidens organisationer skal akkumulere brugbar læring. De kreative brancher er præget af omskiftelige miljøer med høj grad af freelancean-satte, der skaber unikke produkter. Derfor har de kreative brancher erfaring med at generere læring i dynamiske og komplekse strukturer. Det er efterhånden en megatrend, at organisationer bliver stadigt mere fleksible og er præget af højere grad af kompleksitet. Formålet med artiklen er at bidrage med nye perspektiver på, hvordan vi ved at skele til de kreative brancher kan håndtere denne kompleksitet og skabe mest mulig læring i fremtidens organisationer.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 12

EP - 14

JO - EvalueringsNyt

JF - EvalueringsNyt

IS - 30

ER -

Danneskiold-Samsøe I. Den kreative organisation som læringsvejviser. EvalueringsNyt. 2013 Nov;(30):12-14.