De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Abstract

De danske nyhedsmediers hjemmesider indgår i et skjult og hyperkomplekst netværk af tjenester og virksomheder, som sender data mellem hinanden, når borgerne bruger nyheder. Et privat dansk nyhedssite har i gennemsnit 102 eksterne partnere knytet til sig. Google er den altdominerende af dem. De mange partnere underminerer medievirksomhedernes kommercielle fundament.
Original languageDanish
Title of host publicationGlobaliseringen af den danske mediebranche : Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold
EditorsLisbeth Knudsen, Søren Schultz Jørgensen
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherSlots- og Kulturstyrelsen
Publication date2017
Pages52-65
Chapter3
Publication statusPublished - 2017
SeriesMediernes udvikling i Danmark
ISSN2445-852X

Cite this

Flyverbom, M. (2017). De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen. In L. Knudsen, & S. S. Jørgensen (Eds.), Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold (pp. 52-65). København: Slots- og Kulturstyrelsen. Mediernes udvikling i Danmark
Flyverbom, Mikkel. / De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen. Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . editor / Lisbeth Knudsen ; Søren Schultz Jørgensen. København : Slots- og Kulturstyrelsen, 2017. pp. 52-65 (Mediernes udvikling i Danmark).
@inbook{fd50a5b00e08435b8dc22e56e90dbb40,
title = "De skjulte datastr{\o}mme i nyhedsproduktionen",
abstract = "De danske nyhedsmediers hjemmesider indg{\aa}r i et skjult og hyperkomplekst netv{\ae}rk af tjenester og virksomheder, som sender data mellem hinanden, n{\aa}r borgerne bruger nyheder. Et privat dansk nyhedssite har i gennemsnit 102 eksterne partnere knytet til sig. Google er den altdominerende af dem. De mange partnere underminerer medievirksomhedernes kommercielle fundament.",
author = "Mikkel Flyverbom",
year = "2017",
language = "Dansk",
series = "Mediernes udvikling i Danmark",
publisher = "Slots- og Kulturstyrelsen",
pages = "52--65",
editor = "Lisbeth Knudsen and J{\o}rgensen, {S{\o}ren Schultz}",
booktitle = "Globaliseringen af den danske mediebranche",
address = "Danmark",

}

Flyverbom, M 2017, De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen. in L Knudsen & SS Jørgensen (eds), Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . Slots- og Kulturstyrelsen, København, Mediernes udvikling i Danmark, pp. 52-65.

De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen. / Flyverbom, Mikkel.

Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . ed. / Lisbeth Knudsen; Søren Schultz Jørgensen. København : Slots- og Kulturstyrelsen, 2017. p. 52-65 (Mediernes udvikling i Danmark).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

TY - GEN

T1 - De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen

AU - Flyverbom, Mikkel

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - De danske nyhedsmediers hjemmesider indgår i et skjult og hyperkomplekst netværk af tjenester og virksomheder, som sender data mellem hinanden, når borgerne bruger nyheder. Et privat dansk nyhedssite har i gennemsnit 102 eksterne partnere knytet til sig. Google er den altdominerende af dem. De mange partnere underminerer medievirksomhedernes kommercielle fundament.

AB - De danske nyhedsmediers hjemmesider indgår i et skjult og hyperkomplekst netværk af tjenester og virksomheder, som sender data mellem hinanden, når borgerne bruger nyheder. Et privat dansk nyhedssite har i gennemsnit 102 eksterne partnere knytet til sig. Google er den altdominerende af dem. De mange partnere underminerer medievirksomhedernes kommercielle fundament.

M3 - Bidrag til rapport

T3 - Mediernes udvikling i Danmark

SP - 52

EP - 65

BT - Globaliseringen af den danske mediebranche

A2 - Knudsen, Lisbeth

A2 - Jørgensen, Søren Schultz

PB - Slots- og Kulturstyrelsen

CY - København

ER -

Flyverbom M. De skjulte datastrømme i nyhedsproduktionen. In Knudsen L, Jørgensen SS, editors, Globaliseringen af den danske mediebranche: Analyser af internationale aktørers betydning for det danske mediemarked, danske medieudbydere og dansk medieindhold . København: Slots- og Kulturstyrelsen. 2017. p. 52-65. (Mediernes udvikling i Danmark).