De nye Samfundsforudsætninger - og bankernes egenkapitalforrentning

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Der er kommet nye Samfundsforudsætninger, og Forsikring & Pension har lanceret flere forbrugerinitiativer i bestræbelserne på at sikre opsparerne bedre information om især risikoen i pensionsopsparing, hvilket er emnet for to af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. En tredje artikel indeholder en større analyse af bankernes mål for egenkapitalforrentningen – mål der i modsætning til de nye Samfundsforudsætninger endnu ikke er justeret under hensyntagen til det lave renteniveau. Denne leder diskuterer disse emner og roser skridtene i retning af at forbedre informationen om pensionsopsparingen.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number6
Pages (from-to)2-4
Number of pages3
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Dec 2018

Cite this

@article{4b4ed136fbbc4ace93fb85a1feb9d195,
title = "De nye Samfundsforuds{\ae}tninger - og bankernes egenkapitalforrentning",
abstract = "Der er kommet nye Samfundsforuds{\ae}tninger, og Forsikring & Pension har lanceret flere forbrugerinitiativer i bestr{\ae}belserne p{\aa} at sikre opsparerne bedre information om is{\ae}r risikoen i pensionsopsparing, hvilket er emnet for to af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. En tredje artikel indeholder en st{\o}rre analyse af bankernes m{\aa}l for egenkapitalforrentningen – m{\aa}l der i mods{\ae}tning til de nye Samfundsforuds{\ae}tninger endnu ikke er justeret under hensyntagen til det lave renteniveau. Denne leder diskuterer disse emner og roser skridtene i retning af at forbedre informationen om pensionsopsparingen.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2018",
month = "12",
language = "Dansk",
pages = "2--4",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "6",

}

De nye Samfundsforudsætninger - og bankernes egenkapitalforrentning. / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 6, 12.2018, p. 2-4.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - De nye Samfundsforudsætninger - og bankernes egenkapitalforrentning

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2018/12

Y1 - 2018/12

N2 - Der er kommet nye Samfundsforudsætninger, og Forsikring & Pension har lanceret flere forbrugerinitiativer i bestræbelserne på at sikre opsparerne bedre information om især risikoen i pensionsopsparing, hvilket er emnet for to af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. En tredje artikel indeholder en større analyse af bankernes mål for egenkapitalforrentningen – mål der i modsætning til de nye Samfundsforudsætninger endnu ikke er justeret under hensyntagen til det lave renteniveau. Denne leder diskuterer disse emner og roser skridtene i retning af at forbedre informationen om pensionsopsparingen.

AB - Der er kommet nye Samfundsforudsætninger, og Forsikring & Pension har lanceret flere forbrugerinitiativer i bestræbelserne på at sikre opsparerne bedre information om især risikoen i pensionsopsparing, hvilket er emnet for to af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. En tredje artikel indeholder en større analyse af bankernes mål for egenkapitalforrentningen – mål der i modsætning til de nye Samfundsforudsætninger endnu ikke er justeret under hensyntagen til det lave renteniveau. Denne leder diskuterer disse emner og roser skridtene i retning af at forbedre informationen om pensionsopsparingen.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2

EP - 4

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 6

ER -