DataProfit

Kompetencekort for datadreven vækst

Thomas Ritter, Carsten Lund Pedersen, Hans Eibe Sørensen

  Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

  1 Downloads (Pure)

  Abstract

  Mange erhvervsledere har store forventninger til at bruge data til at tjene penge i deres virksomheder. Dog viser det sig, at det ikke er så ligetil – mange forventninger bliver simpelthen ikke indfriet.
  Derfor har vi igennem de seneste to år kortlagt de kompetencer, som er nødvendige for at realisere datadreven vækst i virksomheder. Eller sagt på en anden måde: hvilke kompetencer muliggør, at virksomhederne omdanner Big Data til Big Business. Vores analyser er mundet ud i en kompetencekortlægning til datadreven vækst. Kompetencekortlægningen er omfattende – hele ni kompetencer skal spille sammen for at udnytte mulighederne for datadreven profitabel vækst. Denne guide giver en anvendelsesorienteret gennemgang af de ni kompetencer i vores kort, som vi kalder for DataProfit. I guiden beskrives hver kompetence – og du inviteres til at analysere din virksomhed. Til sidst sætter vi hele kompetencekortet sammen, så du får et godt overblik over din virksomheds
  kompetenceniveau. Og derefter kan du bruge kortlægningen til at udstikke de retninger, udviklingen af datadreven vækst skal gå i din virksomhed.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherThe CBS Competitiveness Platform
  Number of pages27
  ISBN (Electronic)9788793226197
  Publication statusPublished - 2017

  Cite this

  Ritter, T., Lund Pedersen, C., & Eibe Sørensen, H. (2017). DataProfit: Kompetencekort for datadreven vækst. København: The CBS Competitiveness Platform.
  Ritter, Thomas ; Lund Pedersen, Carsten ; Eibe Sørensen, Hans. / DataProfit : Kompetencekort for datadreven vækst. København : The CBS Competitiveness Platform, 2017. 27 p.
  @book{46cbad82540746469de0cc1cd9e10a86,
  title = "DataProfit: Kompetencekort for datadreven v{\ae}kst",
  abstract = "Mange erhvervsledere har store forventninger til at bruge data til at tjene penge i deres virksomheder. Dog viser det sig, at det ikke er s{\aa} ligetil – mange forventninger bliver simpelthen ikke indfriet.Derfor har vi igennem de seneste to {\aa}r kortlagt de kompetencer, som er n{\o}dvendige for at realisere datadreven v{\ae}kst i virksomheder. Eller sagt p{\aa} en anden m{\aa}de: hvilke kompetencer muligg{\o}r, at virksomhederne omdanner Big Data til Big Business. Vores analyser er mundet ud i en kompetencekortl{\ae}gning til datadreven v{\ae}kst. Kompetencekortl{\ae}gningen er omfattende – hele ni kompetencer skal spille sammen for at udnytte mulighederne for datadreven profitabel v{\ae}kst. Denne guide giver en anvendelsesorienteret gennemgang af de ni kompetencer i vores kort, som vi kalder for DataProfit. I guiden beskrives hver kompetence – og du inviteres til at analysere din virksomhed. Til sidst s{\ae}tter vi hele kompetencekortet sammen, s{\aa} du f{\aa}r et godt overblik over din virksomhedskompetenceniveau. Og derefter kan du bruge kortl{\ae}gningen til at udstikke de retninger, udviklingen af datadreven v{\ae}kst skal g{\aa} i din virksomhed.",
  author = "Thomas Ritter and {Lund Pedersen}, Carsten and {Eibe S{\o}rensen}, Hans",
  year = "2017",
  language = "Dansk",
  publisher = "The CBS Competitiveness Platform",
  address = "Danmark",

  }

  Ritter, T, Lund Pedersen, C & Eibe Sørensen, H 2017, DataProfit: Kompetencekort for datadreven vækst. The CBS Competitiveness Platform, København.

  DataProfit : Kompetencekort for datadreven vækst. / Ritter, Thomas; Lund Pedersen, Carsten; Eibe Sørensen, Hans.

  København : The CBS Competitiveness Platform, 2017. 27 p.

  Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

  TY - RPRT

  T1 - DataProfit

  T2 - Kompetencekort for datadreven vækst

  AU - Ritter, Thomas

  AU - Lund Pedersen, Carsten

  AU - Eibe Sørensen, Hans

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Mange erhvervsledere har store forventninger til at bruge data til at tjene penge i deres virksomheder. Dog viser det sig, at det ikke er så ligetil – mange forventninger bliver simpelthen ikke indfriet.Derfor har vi igennem de seneste to år kortlagt de kompetencer, som er nødvendige for at realisere datadreven vækst i virksomheder. Eller sagt på en anden måde: hvilke kompetencer muliggør, at virksomhederne omdanner Big Data til Big Business. Vores analyser er mundet ud i en kompetencekortlægning til datadreven vækst. Kompetencekortlægningen er omfattende – hele ni kompetencer skal spille sammen for at udnytte mulighederne for datadreven profitabel vækst. Denne guide giver en anvendelsesorienteret gennemgang af de ni kompetencer i vores kort, som vi kalder for DataProfit. I guiden beskrives hver kompetence – og du inviteres til at analysere din virksomhed. Til sidst sætter vi hele kompetencekortet sammen, så du får et godt overblik over din virksomhedskompetenceniveau. Og derefter kan du bruge kortlægningen til at udstikke de retninger, udviklingen af datadreven vækst skal gå i din virksomhed.

  AB - Mange erhvervsledere har store forventninger til at bruge data til at tjene penge i deres virksomheder. Dog viser det sig, at det ikke er så ligetil – mange forventninger bliver simpelthen ikke indfriet.Derfor har vi igennem de seneste to år kortlagt de kompetencer, som er nødvendige for at realisere datadreven vækst i virksomheder. Eller sagt på en anden måde: hvilke kompetencer muliggør, at virksomhederne omdanner Big Data til Big Business. Vores analyser er mundet ud i en kompetencekortlægning til datadreven vækst. Kompetencekortlægningen er omfattende – hele ni kompetencer skal spille sammen for at udnytte mulighederne for datadreven profitabel vækst. Denne guide giver en anvendelsesorienteret gennemgang af de ni kompetencer i vores kort, som vi kalder for DataProfit. I guiden beskrives hver kompetence – og du inviteres til at analysere din virksomhed. Til sidst sætter vi hele kompetencekortet sammen, så du får et godt overblik over din virksomhedskompetenceniveau. Og derefter kan du bruge kortlægningen til at udstikke de retninger, udviklingen af datadreven vækst skal gå i din virksomhed.

  M3 - Rapport

  BT - DataProfit

  PB - The CBS Competitiveness Platform

  CY - København

  ER -

  Ritter T, Lund Pedersen C, Eibe Sørensen H. DataProfit: Kompetencekort for datadreven vækst. København: The CBS Competitiveness Platform, 2017. 27 p.