Dansk Erhvervsret

Peter Arnt Nielsen, Lars Lindencrone Petersen

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Dansk erhvervsret er et ikke særlig præcist afgrænset juridisk område, men kendetegnes umiddelbart ved de retsregler, der er af særlig betydning for udøvelse af erhvervsvirksomhed. Bogen giver god indsigt i de love, der påvirker området og henvender sig særligt til studerende inden for dansk og international erhvervsret. Som supplement udgives også en lovsamling. Dansk erhvervsret skaber overblik over det danske domstolssystem ved bl.a. at redegøre for domstolenes organisation og fremgangsmåden ved behandlingen af civile retssager. Desuden gennemgås emner som eksempelvis forsikring, markedsføring, kreditaftaler og kaution.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherDjøf Forlag
Edition14
Number of pages668
ISBN (Print)9788757443820
ISBN (Electronic)9788771983289
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Arnt Nielsen, P., & Lindencrone Petersen, L. (2019). Dansk Erhvervsret. (14 ed.) København: Djøf Forlag.
Arnt Nielsen, Peter ; Lindencrone Petersen, Lars. / Dansk Erhvervsret. 14 ed. København : Djøf Forlag, 2019. 668 p.
@book{4283efaab76b4131bdf2dbe1183f4d45,
title = "Dansk Erhvervsret",
abstract = "Dansk erhvervsret er et ikke s{\ae}rlig pr{\ae}cist afgr{\ae}nset juridisk omr{\aa}de, men kendetegnes umiddelbart ved de retsregler, der er af s{\ae}rlig betydning for ud{\o}velse af erhvervsvirksomhed. Bogen giver god indsigt i de love, der p{\aa}virker omr{\aa}det og henvender sig s{\ae}rligt til studerende inden for dansk og international erhvervsret. Som supplement udgives ogs{\aa} en lovsamling. Dansk erhvervsret skaber overblik over det danske domstolssystem ved bl.a. at redeg{\o}re for domstolenes organisation og fremgangsm{\aa}den ved behandlingen af civile retssager. Desuden gennemg{\aa}s emner som eksempelvis forsikring, markedsf{\o}ring, kreditaftaler og kaution.",
author = "{Arnt Nielsen}, Peter and {Lindencrone Petersen}, Lars",
year = "2019",
language = "Dansk",
isbn = "9788757443820",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
address = "Danmark",
edition = "14",

}

Arnt Nielsen, P & Lindencrone Petersen, L 2019, Dansk Erhvervsret. 14 edn, Djøf Forlag, København.

Dansk Erhvervsret. / Arnt Nielsen, Peter ; Lindencrone Petersen, Lars.

14 ed. København : Djøf Forlag, 2019. 668 p.

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Dansk Erhvervsret

AU - Arnt Nielsen, Peter

AU - Lindencrone Petersen, Lars

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Dansk erhvervsret er et ikke særlig præcist afgrænset juridisk område, men kendetegnes umiddelbart ved de retsregler, der er af særlig betydning for udøvelse af erhvervsvirksomhed. Bogen giver god indsigt i de love, der påvirker området og henvender sig særligt til studerende inden for dansk og international erhvervsret. Som supplement udgives også en lovsamling. Dansk erhvervsret skaber overblik over det danske domstolssystem ved bl.a. at redegøre for domstolenes organisation og fremgangsmåden ved behandlingen af civile retssager. Desuden gennemgås emner som eksempelvis forsikring, markedsføring, kreditaftaler og kaution.

AB - Dansk erhvervsret er et ikke særlig præcist afgrænset juridisk område, men kendetegnes umiddelbart ved de retsregler, der er af særlig betydning for udøvelse af erhvervsvirksomhed. Bogen giver god indsigt i de love, der påvirker området og henvender sig særligt til studerende inden for dansk og international erhvervsret. Som supplement udgives også en lovsamling. Dansk erhvervsret skaber overblik over det danske domstolssystem ved bl.a. at redegøre for domstolenes organisation og fremgangsmåden ved behandlingen af civile retssager. Desuden gennemgås emner som eksempelvis forsikring, markedsføring, kreditaftaler og kaution.

UR - https://primo.kb.dk/permalink/f/vdasju/CBS01000970159

M3 - Bog

SN - 9788757443820

BT - Dansk Erhvervsret

PB - Djøf Forlag

CY - København

ER -

Arnt Nielsen P, Lindencrone Petersen L. Dansk Erhvervsret. 14 ed. København: Djøf Forlag, 2019. 668 p.