Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge

Ida Marie Schrøder

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Denne rapport handler om, hvordan budgetblikket i socialt arbejde slår igennem i sagsbehandleres og lederes daglige praksis. Det viser sig i den måde budgetstyring foregår på og i de måder sagsbehandlerne tager hensyn til økonomi, når de alene eller sammen med deres ledere tager beslutninger om indsatser til udsatte børn og unge. Det er en undersøgelse af budgetstyring, set fra medarbejdernes perspektiv.
Original languageDanish
Place of PublicationFrederiksberg
PublisherProfessionshøjskolen Metropol
Number of pages240
Publication statusPublished - Jun 2014
Externally publishedYes
SeriesSkriftserie: Socialt Arbejde
Number14
ISSN1397-7725

Cite this

Schrøder, I. M. (2014). Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge. Frederiksberg: Professionshøjskolen Metropol. Skriftserie: Socialt Arbejde, No. 14
Schrøder, Ida Marie. / Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge. Frederiksberg : Professionshøjskolen Metropol, 2014. 240 p. (Skriftserie: Socialt Arbejde; No. 14).
@book{7007fe11690b4e03a7c15560eca8f809,
title = "Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte b{\o}rn og unge",
abstract = "Denne rapport handler om, hvordan budgetblikket i socialt arbejde sl{\aa}r igennem i sagsbehandleres og lederes daglige praksis. Det viser sig i den m{\aa}de budgetstyring foreg{\aa}r p{\aa} og i de m{\aa}der sagsbehandlerne tager hensyn til {\o}konomi, n{\aa}r de alene eller sammen med deres ledere tager beslutninger om indsatser til udsatte b{\o}rn og unge. Det er en unders{\o}gelse af budgetstyring, set fra medarbejdernes perspektiv.",
author = "Schr{\o}der, {Ida Marie}",
year = "2014",
month = "6",
language = "Dansk",
series = "Skriftserie: Socialt Arbejde",
publisher = "Professionsh{\o}jskolen Metropol",
number = "14",
address = "Danmark",

}

Schrøder, IM 2014, Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge. Skriftserie: Socialt Arbejde, no. 14, Professionshøjskolen Metropol, Frederiksberg.

Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge. / Schrøder, Ida Marie.

Frederiksberg : Professionshøjskolen Metropol, 2014. 240 p. (Skriftserie: Socialt Arbejde; No. 14).

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge

AU - Schrøder, Ida Marie

PY - 2014/6

Y1 - 2014/6

N2 - Denne rapport handler om, hvordan budgetblikket i socialt arbejde slår igennem i sagsbehandleres og lederes daglige praksis. Det viser sig i den måde budgetstyring foregår på og i de måder sagsbehandlerne tager hensyn til økonomi, når de alene eller sammen med deres ledere tager beslutninger om indsatser til udsatte børn og unge. Det er en undersøgelse af budgetstyring, set fra medarbejdernes perspektiv.

AB - Denne rapport handler om, hvordan budgetblikket i socialt arbejde slår igennem i sagsbehandleres og lederes daglige praksis. Det viser sig i den måde budgetstyring foregår på og i de måder sagsbehandlerne tager hensyn til økonomi, når de alene eller sammen med deres ledere tager beslutninger om indsatser til udsatte børn og unge. Det er en undersøgelse af budgetstyring, set fra medarbejdernes perspektiv.

M3 - Rapport

T3 - Skriftserie: Socialt Arbejde

BT - Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge

PB - Professionshøjskolen Metropol

CY - Frederiksberg

ER -

Schrøder IM. Budgetblikket i socialt arbejde med udsatte børn og unge. Frederiksberg: Professionshøjskolen Metropol, 2014. 240 p. (Skriftserie: Socialt Arbejde; No. 14).