Brug nu den hårde lære fra CRM-hypen til open data - ellers går det bare galt igen

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

At indsamle, bearbejde, dele og proaktivt anvende data og viden kan i sig selv være en udfordring, men det er essentielt i den kundeorienterede virksomhed. ... I forhold til kunden kan begrebet open data anskues lidt bredere. En ting er, at kunden er villig til at dele data med virksomheden i håbet om at få værdi, men en række andre data - som kan være offentlige eller Internet of Things-baserede - vil krydre dette informationsflow og stille store krav til handling, bearbejdning og proaktiv anvendelse i realtid. Kunden forventer, at den viden, som indsamles, anvendes proaktivt i værdiskabelsen.
Original languageDanish
Publication date24 Feb 2016
Publication statusPublished - 24 Feb 2016

Cite this

@misc{3df9ada5f3fe4c478b1205039cde8cee,
title = "Brug nu den h{\aa}rde l{\ae}re fra CRM-hypen til open data - ellers g{\aa}r det bare galt igen",
abstract = "At indsamle, bearbejde, dele og proaktivt anvende data og viden kan i sig selv v{\ae}re en udfordring, men det er essentielt i den kundeorienterede virksomhed. ... I forhold til kunden kan begrebet open data anskues lidt bredere. En ting er, at kunden er villig til at dele data med virksomheden i h{\aa}bet om at f{\aa} v{\ae}rdi, men en r{\ae}kke andre data - som kan v{\ae}re offentlige eller Internet of Things-baserede - vil krydre dette informationsflow og stille store krav til handling, bearbejdning og proaktiv anvendelse i realtid. Kunden forventer, at den viden, som indsamles, anvendes proaktivt i v{\ae}rdiskabelsen.",
author = "{{\O}stergaard Jacobsen}, Per",
year = "2016",
month = "2",
day = "24",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Brug nu den hårde lære fra CRM-hypen til open data - ellers går det bare galt igen. / Østergaard Jacobsen, Per.

2016, Klumme.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Brug nu den hårde lære fra CRM-hypen til open data - ellers går det bare galt igen

AU - Østergaard Jacobsen, Per

PY - 2016/2/24

Y1 - 2016/2/24

N2 - At indsamle, bearbejde, dele og proaktivt anvende data og viden kan i sig selv være en udfordring, men det er essentielt i den kundeorienterede virksomhed. ... I forhold til kunden kan begrebet open data anskues lidt bredere. En ting er, at kunden er villig til at dele data med virksomheden i håbet om at få værdi, men en række andre data - som kan være offentlige eller Internet of Things-baserede - vil krydre dette informationsflow og stille store krav til handling, bearbejdning og proaktiv anvendelse i realtid. Kunden forventer, at den viden, som indsamles, anvendes proaktivt i værdiskabelsen.

AB - At indsamle, bearbejde, dele og proaktivt anvende data og viden kan i sig selv være en udfordring, men det er essentielt i den kundeorienterede virksomhed. ... I forhold til kunden kan begrebet open data anskues lidt bredere. En ting er, at kunden er villig til at dele data med virksomheden i håbet om at få værdi, men en række andre data - som kan være offentlige eller Internet of Things-baserede - vil krydre dette informationsflow og stille store krav til handling, bearbejdning og proaktiv anvendelse i realtid. Kunden forventer, at den viden, som indsamles, anvendes proaktivt i værdiskabelsen.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -