Børsmarkedet – hvem skal købe hvilke virksomheder?

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

Abstract

Børsmarkedet spiller flere vigtige roller og giver generelt mange fordele for både investorer, virksomheder og samfundet, hvilket er emnet for flere af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. I denne leder diskuteres primært udfordringer på udbuds- og efterspørgselssiden og mulige løsninger herpå. Selv om markedet i vid udstrækning selv burde kunne løse disse udfordringer, så kunne forskellige politiske initiativer måske sikre det lille skub, der vil sætte gang i en mere positiv udvikling med børsnoteringer af specielt små og mellemstore virksomheder, de såkaldte SMV’er. Lederen afsluttes med en kort konklusion på debatten om MSolvens, der også behandles i en artikel i dette nummer.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number5
Pages (from-to)2-4, 18, 31
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@article{182c3e2e3e19493cac94f5cae8fd04de,
title = "B{\o}rsmarkedet – hvem skal k{\o}be hvilke virksomheder?",
abstract = "B{\o}rsmarkedet spiller flere vigtige roller og giver generelt mange fordele for b{\aa}de investorer, virksomheder og samfundet, hvilket er emnet for flere af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. I denne leder diskuteres prim{\ae}rt udfordringer p{\aa} udbuds- og eftersp{\o}rgselssiden og mulige l{\o}sninger herp{\aa}. Selv om markedet i vid udstr{\ae}kning selv burde kunne l{\o}se disse udfordringer, s{\aa} kunne forskellige politiske initiativer m{\aa}ske sikre det lille skub, der vil s{\ae}tte gang i en mere positiv udvikling med b{\o}rsnoteringer af specielt sm{\aa} og mellemstore virksomheder, de s{\aa}kaldte SMV’er. Lederen afsluttes med en kort konklusion p{\aa} debatten om MSolvens, der ogs{\aa} behandles i en artikel i dette nummer.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2016",
language = "Dansk",
pages = "2--4, 18, 31",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "5",

}

Børsmarkedet – hvem skal købe hvilke virksomheder? / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 5, 2016, p. 2-4, 18, 31.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Børsmarkedet – hvem skal købe hvilke virksomheder?

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Børsmarkedet spiller flere vigtige roller og giver generelt mange fordele for både investorer, virksomheder og samfundet, hvilket er emnet for flere af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. I denne leder diskuteres primært udfordringer på udbuds- og efterspørgselssiden og mulige løsninger herpå. Selv om markedet i vid udstrækning selv burde kunne løse disse udfordringer, så kunne forskellige politiske initiativer måske sikre det lille skub, der vil sætte gang i en mere positiv udvikling med børsnoteringer af specielt små og mellemstore virksomheder, de såkaldte SMV’er. Lederen afsluttes med en kort konklusion på debatten om MSolvens, der også behandles i en artikel i dette nummer.

AB - Børsmarkedet spiller flere vigtige roller og giver generelt mange fordele for både investorer, virksomheder og samfundet, hvilket er emnet for flere af artiklerne i dette nummer af Finans/Invest. I denne leder diskuteres primært udfordringer på udbuds- og efterspørgselssiden og mulige løsninger herpå. Selv om markedet i vid udstrækning selv burde kunne løse disse udfordringer, så kunne forskellige politiske initiativer måske sikre det lille skub, der vil sætte gang i en mere positiv udvikling med børsnoteringer af specielt små og mellemstore virksomheder, de såkaldte SMV’er. Lederen afsluttes med en kort konklusion på debatten om MSolvens, der også behandles i en artikel i dette nummer.

UR - http://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2-4, 18, 31

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 5

ER -