Ansvarlighed: Universiteter skal turde går forrest

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

Abstract

I dag giver verdens alarmerende sociale og klimamæssige udfordringer igen samfundsvidenskaberne en helt central opgave. Vores studerende er næste generation af beslutningstagere i både erhvervsliv og offentlige organisationer. De skal uddannes, så de ikke blot reproducerer fortidens økonomiske modeller og mindset, men bliver i stand til at udfordre konventionelle teorier om vækst og integrere langsigtede strategier og modeller for bæredygtig udvikling.
Original languageDanish
JournalPolitiken
Pages (from-to)5
ISSN0907-1814
Publication statusPublished - 19 Jun 2016

Cite this

@article{e26bf0aec6604fc8838a68e491ba0d1d,
title = "Ansvarlighed: Universiteter skal turde g{\aa}r forrest",
abstract = "I dag giver verdens alarmerende sociale og klimam{\ae}ssige udfordringer igen samfundsvidenskaberne en helt central opgave. Vores studerende er n{\ae}ste generation af beslutningstagere i b{\aa}de erhvervsliv og offentlige organisationer. De skal uddannes, s{\aa} de ikke blot reproducerer fortidens {\o}konomiske modeller og mindset, men bliver i stand til at udfordre konventionelle teorier om v{\ae}kst og integrere langsigtede strategier og modeller for b{\ae}redygtig udvikling.",
author = "Steen Vallentin and Mette Morsing and Andreas Rasche",
year = "2016",
month = "6",
day = "19",
language = "Dansk",
pages = "5",
journal = "Politiken",
issn = "0907-1814",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Ansvarlighed : Universiteter skal turde går forrest. / Vallentin, Steen; Morsing, Mette; Rasche, Andreas.

In: Politiken, 19.06.2016, p. 5.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Comment/debateCommunication

TY - INPR

T1 - Ansvarlighed

T2 - Universiteter skal turde går forrest

AU - Vallentin, Steen

AU - Morsing, Mette

AU - Rasche, Andreas

PY - 2016/6/19

Y1 - 2016/6/19

N2 - I dag giver verdens alarmerende sociale og klimamæssige udfordringer igen samfundsvidenskaberne en helt central opgave. Vores studerende er næste generation af beslutningstagere i både erhvervsliv og offentlige organisationer. De skal uddannes, så de ikke blot reproducerer fortidens økonomiske modeller og mindset, men bliver i stand til at udfordre konventionelle teorier om vækst og integrere langsigtede strategier og modeller for bæredygtig udvikling.

AB - I dag giver verdens alarmerende sociale og klimamæssige udfordringer igen samfundsvidenskaberne en helt central opgave. Vores studerende er næste generation af beslutningstagere i både erhvervsliv og offentlige organisationer. De skal uddannes, så de ikke blot reproducerer fortidens økonomiske modeller og mindset, men bliver i stand til at udfordre konventionelle teorier om vækst og integrere langsigtede strategier og modeller for bæredygtig udvikling.

UR - http://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000289345&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 5

JO - Politiken

JF - Politiken

SN - 0907-1814

ER -