Ansvarlige investeringer: Det nye sorte guld eller er det bare gas?

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

209 Downloads (Pure)

Abstract

Dette nummer af Finans/Invest indeholder flere artikler om investeringer og herunder behandlingen af risici og deres betydning for afkast. I forlængelse af disse artikler diskuterer denne leder ansvarlige investeringer, der synes at være genstand for mere og mere opmærksomhed fra investorer, politikere og privatpersoner generelt. Konklusionen er, at der er mange gode grunde til at have opmærksomhed omkring ansvarlige investeringer – specielt i relation til klodens klimaproblemer. Der er potentielt store risici forbundet med disse problemer, men der kan også være attraktive afkast forbundet med at bidrage til løsninger på disse problemer.
Original languageDanish
JournalFinans/Invest
Issue number2
Pages (from-to)2-5, 22
ISSN0106-1798
Publication statusPublished - Apr 2017

Cite this

@article{e14ed093d429463eb2297c51080424ad,
title = "Ansvarlige investeringer: Det nye sorte guld eller er det bare gas?",
abstract = "Dette nummer af Finans/Invest indeholder flere artikler om investeringer og herunder behandlingen af risici og deres betydning for afkast. I forl{\ae}ngelse af disse artikler diskuterer denne leder ansvarlige investeringer, der synes at v{\ae}re genstand for mere og mere opm{\ae}rksomhed fra investorer, politikere og privatpersoner generelt. Konklusionen er, at der er mange gode grunde til at have opm{\ae}rksomhed omkring ansvarlige investeringer – specielt i relation til klodens klimaproblemer. Der er potentielt store risici forbundet med disse problemer, men der kan ogs{\aa} v{\ae}re attraktive afkast forbundet med at bidrage til l{\o}sninger p{\aa} disse problemer.",
author = "Bechmann, {Ken L.}",
year = "2017",
month = "4",
language = "Dansk",
pages = "2--5, 22",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
number = "2",

}

Ansvarlige investeringer : Det nye sorte guld eller er det bare gas? / Bechmann, Ken L.

In: Finans/Invest, No. 2, 04.2017, p. 2-5, 22.

Research output: Contribution to journalEditorialResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Ansvarlige investeringer

T2 - Det nye sorte guld eller er det bare gas?

AU - Bechmann, Ken L.

PY - 2017/4

Y1 - 2017/4

N2 - Dette nummer af Finans/Invest indeholder flere artikler om investeringer og herunder behandlingen af risici og deres betydning for afkast. I forlængelse af disse artikler diskuterer denne leder ansvarlige investeringer, der synes at være genstand for mere og mere opmærksomhed fra investorer, politikere og privatpersoner generelt. Konklusionen er, at der er mange gode grunde til at have opmærksomhed omkring ansvarlige investeringer – specielt i relation til klodens klimaproblemer. Der er potentielt store risici forbundet med disse problemer, men der kan også være attraktive afkast forbundet med at bidrage til løsninger på disse problemer.

AB - Dette nummer af Finans/Invest indeholder flere artikler om investeringer og herunder behandlingen af risici og deres betydning for afkast. I forlængelse af disse artikler diskuterer denne leder ansvarlige investeringer, der synes at være genstand for mere og mere opmærksomhed fra investorer, politikere og privatpersoner generelt. Konklusionen er, at der er mange gode grunde til at have opmærksomhed omkring ansvarlige investeringer – specielt i relation til klodens klimaproblemer. Der er potentielt store risici forbundet med disse problemer, men der kan også være attraktive afkast forbundet med at bidrage til løsninger på disse problemer.

UR - https://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000378556&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Leder

SP - 2-5, 22

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 2

ER -