Analyse af revisorerklæringer

Lars Kiertzner, Thomas Riise Johansen

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.
Original languageDanish
JournalRevision & Regnskabsvaesen
Volume84
Issue number1
Pages (from-to)14-22
ISSN0034-6918
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Kiertzner, Lars ; Riise Johansen, Thomas. / Analyse af revisorerklæringer. In: Revision & Regnskabsvaesen. 2015 ; Vol. 84, No. 1. pp. 14-22.
@article{0e37b7623cc34a3cb2df4ffb2d39bd69,
title = "Analyse af revisorerkl{\ae}ringer",
abstract = "I den “digitale tidsalder” er der rimelig pr{\ae}cis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tiln{\ae}rmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af {\o}vrige erkl{\ae}ringer med h{\o}j eller begr{\ae}nset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erkl{\ae}ringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel pr{\ae}senterer hovedresultaterne fra en unders{\o}gelse udf{\o}rt i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor form{\aa}let har v{\ae}ret at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erkl{\ae}ringer inden for det private erhvervsliv, p{\aa} det kommunale omr{\aa}de samt i foreninger og fonde.",
author = "Lars Kiertzner and {Riise Johansen}, Thomas",
year = "2015",
language = "Dansk",
volume = "84",
pages = "14--22",
journal = "Revision & Regnskabsv{\ae}sen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Karnov Group",
number = "1",

}

Kiertzner, L & Riise Johansen, T 2015, 'Analyse af revisorerklæringer', Revision & Regnskabsvaesen, vol. 84, no. 1, pp. 14-22.

Analyse af revisorerklæringer. / Kiertzner, Lars; Riise Johansen, Thomas.

In: Revision & Regnskabsvaesen, Vol. 84, No. 1, 2015, p. 14-22.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Analyse af revisorerklæringer

AU - Kiertzner, Lars

AU - Riise Johansen, Thomas

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.

AB - I den “digitale tidsalder” er der rimelig præcis viden om udbredelsen af lovpligtig revision, der tilnærmelsesvist bestemmes af antallet af revisionspligtige virksomheder. Imidlertid er der ikke noget samlet billede over omfanget af øvrige erklæringer med høj eller begrænset sikkerhed og heller ikke over omfanget af erklæringsopgaver i forbindelse med regnskabsassistance eller aftalte arbejdshandlinger. Denne artikel præsenterer hovedresultaterne fra en undersøgelse udført i samarbejde mellem CBS og FSR-danske revisorer, hvor formålet har været at skabe mere systematisk viden om, hvordan revisorer samlet set bidrager med erklæringer inden for det private erhvervsliv, på det kommunale område samt i foreninger og fonde.

UR - http://sfx.lib.cbs.dk:3210/sfxlcl3?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=110978976476595&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 84

SP - 14

EP - 22

JO - Revision & Regnskabsvæsen

JF - Revision & Regnskabsvæsen

SN - 0034-6918

IS - 1

ER -