Acceleration: Derfor har vi så travlt

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

I Hørsholm Kommune arbejder man med målstyring, og det har betydning for, hvordan man taler om tid og tænker om tid. Lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS, Niels Thygesen giver her en analyse af, hvordan målstyring og vores opfattelser af tid bidrager til, at vi skynder os rigtig meget.
Original languageDanish
Publication date22 May 2017
Publication statusPublished - 22 May 2017

Cite this

@misc{114e5721a2eb4629a6132074e30a6b36,
title = "Acceleration: Derfor har vi s{\aa} travlt",
abstract = "I H{\o}rsholm Kommune arbejder man med m{\aa}lstyring, og det har betydning for, hvordan man taler om tid og t{\ae}nker om tid. Lektor p{\aa} Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS, Niels Thygesen giver her en analyse af, hvordan m{\aa}lstyring og vores opfattelser af tid bidrager til, at vi skynder os rigtig meget.",
author = "Thygesen, {Niels Thyge}",
year = "2017",
month = "5",
day = "22",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Acceleration : Derfor har vi så travlt. / Thygesen, Niels Thyge.

2017, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Acceleration

T2 - Derfor har vi så travlt

AU - Thygesen, Niels Thyge

PY - 2017/5/22

Y1 - 2017/5/22

N2 - I Hørsholm Kommune arbejder man med målstyring, og det har betydning for, hvordan man taler om tid og tænker om tid. Lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS, Niels Thygesen giver her en analyse af, hvordan målstyring og vores opfattelser af tid bidrager til, at vi skynder os rigtig meget.

AB - I Hørsholm Kommune arbejder man med målstyring, og det har betydning for, hvordan man taler om tid og tænker om tid. Lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS, Niels Thygesen giver her en analyse af, hvordan målstyring og vores opfattelser af tid bidrager til, at vi skynder os rigtig meget.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -