12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer

Henrik Holt Larsen, Lilian Mogensen

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

I dit lederjob går du fra det ene ledelsesdilemma til det næste. Det er netop i mødet med dilemmaer, at der er brug for ledelse. Her får du et værktøj til at se, indkredse og definere dilemmaer: Hvad er de unikke kendetegn ved dilemmaer, og hvordan får du dem til at træde ud af kompleksitetens tåge, så du kan arbejde med dem?
Original languageDanish
Publication date15 Aug 2019
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherVæksthus for Ledelse
Publication statusPublished - 15 Aug 2019

Cite this

Holt Larsen, H., & Mogensen, L. (2019, Aug 15). 12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer. København: Væksthus for Ledelse.
Holt Larsen, Henrik ; Mogensen, Lilian. / 12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer. 2019. København : Væksthus for Ledelse.
@misc{def8d1c5801e455e9515977959d366e8,
title = "12 sp{\o}rgsm{\aa}l du skal kunne svare p{\aa} for at lede dilemmaer",
abstract = "I dit lederjob g{\aa}r du fra det ene ledelsesdilemma til det n{\ae}ste. Det er netop i m{\o}det med dilemmaer, at der er brug for ledelse. Her f{\aa}r du et v{\ae}rkt{\o}j til at se, indkredse og definere dilemmaer: Hvad er de unikke kendetegn ved dilemmaer, og hvordan f{\aa}r du dem til at tr{\ae}de ud af kompleksitetens t{\aa}ge, s{\aa} du kan arbejde med dem?",
author = "{Holt Larsen}, Henrik and Lilian Mogensen",
year = "2019",
month = "8",
day = "15",
language = "Dansk",
publisher = "V{\ae}ksthus for Ledelse",
address = "Danmark",
type = "Other",

}

Holt Larsen, H & Mogensen, L 2019, 12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer. Væksthus for Ledelse, København.

12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer. / Holt Larsen, Henrik; Mogensen, Lilian.

København : Væksthus for Ledelse. 2019, Artikel.

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - 12 spørgsmål du skal kunne svare på for at lede dilemmaer

AU - Holt Larsen, Henrik

AU - Mogensen, Lilian

PY - 2019/8/15

Y1 - 2019/8/15

N2 - I dit lederjob går du fra det ene ledelsesdilemma til det næste. Det er netop i mødet med dilemmaer, at der er brug for ledelse. Her får du et værktøj til at se, indkredse og definere dilemmaer: Hvad er de unikke kendetegn ved dilemmaer, og hvordan får du dem til at træde ud af kompleksitetens tåge, så du kan arbejde med dem?

AB - I dit lederjob går du fra det ene ledelsesdilemma til det næste. Det er netop i mødet med dilemmaer, at der er brug for ledelse. Her får du et værktøj til at se, indkredse og definere dilemmaer: Hvad er de unikke kendetegn ved dilemmaer, og hvordan får du dem til at træde ud af kompleksitetens tåge, så du kan arbejde med dem?

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Væksthus for Ledelse

CY - København

ER -