Velkommen til 2015 på CBS - Velkommen til et år med udfordringer

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

I denne måneds klumme fra Direktionen skriver uddannelsesdekan Jan Molin om det første af en række paradokser, han vil beskrive i løbet af året i sine klummer. Månedens klumme drejer sig om paradokset "kontrol er en forudsætning for tillid" og nødvendigheden af at opgive illusionen om kontrol.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato9 jan. 2015
StatusUdgivet - 9 jan. 2015

Citer dette

@misc{ce911760c32743ada0a55fd79d6cd2b1,
title = "Velkommen til 2015 p{\aa} CBS - Velkommen til et {\aa}r med udfordringer",
abstract = "I denne m{\aa}neds klumme fra Direktionen skriver uddannelsesdekan Jan Molin om det f{\o}rste af en r{\ae}kke paradokser, han vil beskrive i l{\o}bet af {\aa}ret i sine klummer. M{\aa}nedens klumme drejer sig om paradokset {"}kontrol er en foruds{\ae}tning for tillid{"} og n{\o}dvendigheden af at opgive illusionen om kontrol.",
author = "Jan Molin",
year = "2015",
month = "1",
day = "9",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Velkommen til 2015 på CBS - Velkommen til et år med udfordringer. / Molin, Jan.

2015, Klumme.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Velkommen til 2015 på CBS - Velkommen til et år med udfordringer

AU - Molin, Jan

PY - 2015/1/9

Y1 - 2015/1/9

N2 - I denne måneds klumme fra Direktionen skriver uddannelsesdekan Jan Molin om det første af en række paradokser, han vil beskrive i løbet af året i sine klummer. Månedens klumme drejer sig om paradokset "kontrol er en forudsætning for tillid" og nødvendigheden af at opgive illusionen om kontrol.

AB - I denne måneds klumme fra Direktionen skriver uddannelsesdekan Jan Molin om det første af en række paradokser, han vil beskrive i løbet af året i sine klummer. Månedens klumme drejer sig om paradokset "kontrol er en forudsætning for tillid" og nødvendigheden af at opgive illusionen om kontrol.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -