Vi skal ikke hæve bundskatten

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

Tirsdag stod der i rubrikken på min kronik i Børsen "hæv bundskatten og løs pensionskrisen". De, der læste kronikken, vil vide, at jeg i overvejelserne om en løsning på samspilsproblemerne i pensionssystemet - som en af flere muligheder - pegede på en mindre stigning i pal-skatten, og absolut ikke bundskatten, for at finansiere en sænkning af modregningsprocenten i folkepensionens tillæg. En højere bundskat var altså ikke det, jeg skrev. Nogle vil sikkert spørge, om det gør nogen forskel, om man hæver pal-skatten eller bundskatten. ..
OriginalsprogDansk
TidsskriftBørsen
Sider (fra-til)2
ISSN0105-0729
StatusUdgivet - 24 jun. 2016

Citer dette

@article{d93cd352659f46cdbf7e37dbfb2d5eb8,
title = "Vi skal ikke h{\ae}ve bundskatten",
abstract = "Tirsdag stod der i rubrikken p{\aa} min kronik i B{\o}rsen {"}h{\ae}v bundskatten og l{\o}s pensionskrisen{"}. De, der l{\ae}ste kronikken, vil vide, at jeg i overvejelserne om en l{\o}sning p{\aa} samspilsproblemerne i pensionssystemet - som en af flere muligheder - pegede p{\aa} en mindre stigning i pal-skatten, og absolut ikke bundskatten, for at finansiere en s{\ae}nkning af modregningsprocenten i folkepensionens till{\ae}g. En h{\o}jere bundskat var alts{\aa} ikke det, jeg skrev. Nogle vil sikkert sp{\o}rge, om det g{\o}r nogen forskel, om man h{\ae}ver pal-skatten eller bundskatten. ..",
author = "{Hougaard Jensen}, {Svend E.}",
year = "2016",
month = "6",
day = "24",
language = "Dansk",
pages = "2",
journal = "B{\o}rsen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Vi skal ikke hæve bundskatten. / Hougaard Jensen, Svend E.

I: Børsen, 24.06.2016, s. 2.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Vi skal ikke hæve bundskatten

AU - Hougaard Jensen, Svend E.

PY - 2016/6/24

Y1 - 2016/6/24

N2 - Tirsdag stod der i rubrikken på min kronik i Børsen "hæv bundskatten og løs pensionskrisen". De, der læste kronikken, vil vide, at jeg i overvejelserne om en løsning på samspilsproblemerne i pensionssystemet - som en af flere muligheder - pegede på en mindre stigning i pal-skatten, og absolut ikke bundskatten, for at finansiere en sænkning af modregningsprocenten i folkepensionens tillæg. En højere bundskat var altså ikke det, jeg skrev. Nogle vil sikkert spørge, om det gør nogen forskel, om man hæver pal-skatten eller bundskatten. ..

AB - Tirsdag stod der i rubrikken på min kronik i Børsen "hæv bundskatten og løs pensionskrisen". De, der læste kronikken, vil vide, at jeg i overvejelserne om en løsning på samspilsproblemerne i pensionssystemet - som en af flere muligheder - pegede på en mindre stigning i pal-skatten, og absolut ikke bundskatten, for at finansiere en sænkning af modregningsprocenten i folkepensionens tillæg. En højere bundskat var altså ikke det, jeg skrev. Nogle vil sikkert spørge, om det gør nogen forskel, om man hæver pal-skatten eller bundskatten. ..

UR - http://sfx-45cbs.hosted.exlibrisgroup.com/45cbs?url_ver=Z39.88-2004&url_ctx_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_enc=info:ofi/enc:UTF-8&ctx_ver=Z39.88-2004&rfr_id=info:sid/sfxit.com:azlist&sfx.ignore_date_threshold=1&rft.object_id=1000000000289330&rft.object_portfolio_id=&svc.holdings=yes&svc.fulltext=yes

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 2

JO - Børsen

JF - Børsen

SN - 0105-0729

ER -