Velkommen til Merkolland

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Francois Hollandes første officielle handling som Frankrigs præsident var at tage på besøg hos den tyske kansler Angela Merkel. Dermed signalerede Hollande klart, at selvom han i den franske valgkamp slog til lyd for en genforhandling af EU’s finanspagt, så ved han godt, at vejen til EU-beslutninger går via Berlin.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato17 maj 2012
  StatusUdgivet - 17 maj 2012

  Citer dette

  @misc{171b4066f70f46798a8084585bf98d94,
  title = "Velkommen til Merkolland",
  abstract = "Francois Hollandes f{\o}rste officielle handling som Frankrigs pr{\ae}sident var at tage p{\aa} bes{\o}g hos den tyske kansler Angela Merkel. Dermed signalerede Hollande klart, at selvom han i den franske valgkamp slog til lyd for en genforhandling af EU’s finanspagt, s{\aa} ved han godt, at vejen til EU-beslutninger g{\aa}r via Berlin.",
  author = "Just, {Sine N{\o}rholm}",
  year = "2012",
  month = "5",
  day = "17",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Velkommen til Merkolland. / Just, Sine Nørholm.

  2012, Blog.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Velkommen til Merkolland

  AU - Just, Sine Nørholm

  PY - 2012/5/17

  Y1 - 2012/5/17

  N2 - Francois Hollandes første officielle handling som Frankrigs præsident var at tage på besøg hos den tyske kansler Angela Merkel. Dermed signalerede Hollande klart, at selvom han i den franske valgkamp slog til lyd for en genforhandling af EU’s finanspagt, så ved han godt, at vejen til EU-beslutninger går via Berlin.

  AB - Francois Hollandes første officielle handling som Frankrigs præsident var at tage på besøg hos den tyske kansler Angela Merkel. Dermed signalerede Hollande klart, at selvom han i den franske valgkamp slog til lyd for en genforhandling af EU’s finanspagt, så ved han godt, at vejen til EU-beslutninger går via Berlin.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -