Velfærd: Ideen, der ændrede vores samfund totalt

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato2017
  StatusUdgivet - 2017

  Citer dette

  @misc{980c17f98ea74ab9beb5282f94c668f2,
  title = "Velf{\ae}rd: Ideen, der {\ae}ndrede vores samfund totalt",
  abstract = "Den har {\ae}ndret de vestlige samfund fra klassesamfund til velf{\ae}rdssamfund, h{\ae}vet middellevetiden for millioner og {\o}get uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har f{\o}rt til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en h{\o}jnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velf{\ae}rdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.",
  author = "Pedersen, {Ove K.}",
  year = "2017",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Velfærd : Ideen, der ændrede vores samfund totalt. / Pedersen, Ove K.

  2017, Artikel.

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Velfærd

  T2 - Ideen, der ændrede vores samfund totalt

  AU - Pedersen, Ove K.

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.

  AB - Den har ændret de vestlige samfund fra klassesamfund til velfærdssamfund, hævet middellevetiden for millioner og øget uddannelsesniveauet. Den har skabt grundlaget for demokratisering og har ført til en skabelse af viden, en spredning af kundskab, en højnelse af sundhed og en udbredelse af tryghed som ingen anden statsform. Velfærdsstaten er en af de vigtigste ideer i 1900-tallet.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -