The Real Thing: Stemningsbillede fra et besøg hos Coca-Cola

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Mangfoldighed, retfærdighed og inklusion var de tre temaer, som blev foldet ud ved et AOM-besøg i Coca- Colas hovedsæde i Atlanta. I alt ca. 12 ledere, der er centralt placeret i f.t. virksomhedens enorme satsning på mangfoldighed og inklusion, præsenterede og diskuterede indbyrdes, hvori denne indsats består, hvorfor og hvordan den harmonerer med virksomhedens vision og ledelsesgrundlag, og hvordan den knytter virksomheden til det omliggende samfund, ikke blot i USA i de mange lande, hvor Coca-Colas drikke produceres og sælges.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

@misc{8ef398bc92b248928a4a62ab60db21dc,
title = "The Real Thing: Stemningsbillede fra et bes{\o}g hos Coca-Cola",
abstract = "Mangfoldighed, retf{\ae}rdighed og inklusion var de tre temaer, som blev foldet ud ved et AOM-bes{\o}g i Coca- Colas hoveds{\ae}de i Atlanta. I alt ca. 12 ledere, der er centralt placeret i f.t. virksomhedens enorme satsning p{\aa} mangfoldighed og inklusion, pr{\ae}senterede og diskuterede indbyrdes, hvori denne indsats best{\aa}r, hvorfor og hvordan den harmonerer med virksomhedens vision og ledelsesgrundlag, og hvordan den knytter virksomheden til det omliggende samfund, ikke blot i USA i de mange lande, hvor Coca-Colas drikke produceres og s{\ae}lges.",
author = "{Holt Larsen}, Henrik",
year = "2017",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

The Real Thing : Stemningsbillede fra et besøg hos Coca-Cola. / Holt Larsen, Henrik.

2017, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - The Real Thing

T2 - Stemningsbillede fra et besøg hos Coca-Cola

AU - Holt Larsen, Henrik

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Mangfoldighed, retfærdighed og inklusion var de tre temaer, som blev foldet ud ved et AOM-besøg i Coca- Colas hovedsæde i Atlanta. I alt ca. 12 ledere, der er centralt placeret i f.t. virksomhedens enorme satsning på mangfoldighed og inklusion, præsenterede og diskuterede indbyrdes, hvori denne indsats består, hvorfor og hvordan den harmonerer med virksomhedens vision og ledelsesgrundlag, og hvordan den knytter virksomheden til det omliggende samfund, ikke blot i USA i de mange lande, hvor Coca-Colas drikke produceres og sælges.

AB - Mangfoldighed, retfærdighed og inklusion var de tre temaer, som blev foldet ud ved et AOM-besøg i Coca- Colas hovedsæde i Atlanta. I alt ca. 12 ledere, der er centralt placeret i f.t. virksomhedens enorme satsning på mangfoldighed og inklusion, præsenterede og diskuterede indbyrdes, hvori denne indsats består, hvorfor og hvordan den harmonerer med virksomhedens vision og ledelsesgrundlag, og hvordan den knytter virksomheden til det omliggende samfund, ikke blot i USA i de mange lande, hvor Coca-Colas drikke produceres og sælges.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -